Samsung Galaxy A50 fiyatı düşer mi?

dkmn

Kilopat
Katılım
13 Aralık 2014
Mesajlar
205
Yer
Cydonia
Xperia Z5 cihazım eskimesi üzerine yeni bir telefon almaya karar verdim ve bütçem kısıtlı, maksimum 1800-1900₺ fiyat bandında bir telefon arıyorum. Dün araştırma yaptıktan sonra A30 almaya karar vermiştim daha sonra öğrendim ki A30S ve A50S çıkacakmış. A50 incelemelerini izlediğimde çok beğenmiştim lakin fiyatı oldukça yüksek benim için. A30S ve A50S modellerinin çıkması fiyatları ne kadar etkiler?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
A50 modelini incelemiştim bana da Kontrastı çok fazla gelmişti.(daha doygun renkler ama bir süre sonra gerçek renklerden uzaklaşıyor)

Evet, A50 dinamik aralık konusunda Note 7'nin gerisinde kalıyor ama ön kamerası daha başarılı geldi. İzlediğim her incelemede birbiriyle çelişen sonuçlar ortaya çıkıyor. Hangisini alsam karar veremedim bir türlü..
 
İkisi arasında gittim geldim arkadaşım note 7 aldı ben a50 çok menmunum yanyana getirdiğimizde sadece ekran parlaklığı için bile a50 tercih sebebi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı