Samsung Galaxy A54 nasıldır?

OmerRemo

Hectopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy A54 almayı düşünüyorum. Ara sıra PUBG giriyorum sıkıntı çıkarır mı? A73'ü araştırdım daha iyi diyorlar ama hem tasarımı kötü ve güncelleme garantisi yok sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı güncelleme işini çözdüler bence arada sırada pubg için 4-5 yıllık güncellemeden vazgeçmeye gerek yok.

A54 almak yerine S20 FE düşünebilirsiniz. Neden beğenmedim attığınızı merak ettim. @PhantomStriker
2020 de çıkmış 3 yıllık bir cihaz, kötü bir cihaz değil fakat A54'e tercih edilebilecek bir yanı yok.

2020 de çıkmış 3 yıllık bir cihaz, kötü bir cihaz değil fakat A54'e tercih edilebilecek bir yanı yok.
SD 865 barındırıyor nasıl tercih edilebilecek bir yani yok? Exynos 1380 kullanıyor A54. Üstelik kablosuz şarja da sahip S20 FE, A54 ise sahip değil. S20 FE CPU frekansı 2.84 iken A54 2.4 sadece. Antutu puanlarinda da bariz fark var. A54 ön kamerada EIS bulundurmuyorken S20 FE buna da sahip. S20 FE bariz bir şekilde üstün bir telefon.

SD 865 barındırıyor nasıl tercih edilebilecek bir yani yok? Exynos 1380 kullanıyor A54. Üstelik kablosuz şarja da sahip S20 FE, A54 ise sahip değil. S20 FE CPU frekansı 2.84 iken A54 2.4 sadece. Antutu puanlarinda da bariz fark var. A54 ön kamerada EIS bulundurmuyorken S20 FE buna da sahip. S20 FE bariz bir şekilde üstün bir telefon.
A54 ise 500 mAh büyük batarya ve guncellik ile öne geçiyor sadece.

SD 865 barındırıyor nasıl tercih edilebilecek bir yani yok? Exynos 1380 kullanıyor a54. üstelik kablosuz şarja da sahip S20 FE, A54 ise sahip değil. S20 FE CPU frekansı 2.84 iken A54 2.4 sadece. AnTuTu puanlarinda da bariz fark var. A54 ön kamerada eıs bulundurmuyorken S20 FE buna da sahip. S20 FE bariz bir şekilde üstün bir telefon.

Kablosuz şarj? Bu özelliği kullanan birini getir, 5 gün foruma girmeyeceğim. OIS ve eis zaten kullanan da yok. Adam telefonda OIS olmadığı için almıyor ama sadece oyun oynayacağım diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı