Samsung Galaxy A7 vs Sony Xperia XA ULTRA

Bir kullanıcı için daima stabilite ve performans ön plandadır. Bir telefon aldığınız zaman onun ne kadar kullanışlı ve performanslı olduğuna bakarsınız. Ergen olup olmadığımı da bilmeden sorgulama. Kimin neyin kafasını yaşadığı belli dostum.
İOS işlemcili telefonlar günlük kullanımda iyidir. Fakat bu arkadaş oyun oynamak için telefon almış. Günlük kullanımda borsaya bakmıyacak sonuçta. Eğer iş için isteseydi Note veya İphone önerebilirdik. Yanlış düşüncen ve fanlık tavırlarını bir kenera bırak öyle yorum atmayı denemelisin. Android telefonlar şuanda Mobil oyun piyasasında üst sıralardadır.
 
@poyraz_42 Öncelikle adam da Apple alacak para var mı? Bu neyin kafası anlamadım gitti. Tutturmuşsunuz Android kötü, Android kasar. Bunları geçin. Gayette güzel. Bir böbrek parasına Apple alacağıma Android alırım.
 
A7 2016 oyun performansı olarak iyi bir telefon değil zaten, yanlış tercih yapmışsın. A7 kamera, batarya ve tasarım olarak güzel telefondur. Gündelik kullanım için ideal bir modeldir. XA Ultra yerine SD 820 ve Adreno 530 kullanan Mİ5 öneririm. Android tarafındaki en güçlü CPU ve GPU donanımına sahip.
@poyraz_42 Sallama konuşma istersen.
Sen kafaya takmışsın mi mi diye. Her yorumda mi alın diyorsun. A7 kullanıyorum hiçbir oyunda kasma yok ayrıca kötü telefonda olsa o kadar satılmazdı.
 
Sen kafaya takmışsın mi mi diye. Her yorumda mi alın diyorsun. A7 kullanıyorum hiçbir oyunda kasma yok ayrıca kötü telefonda olsa o kadar satılmazdı.
Bu bahsedilen telefonlardan hiçbirinde kasma yok ve hepsi de güzel satılıyor. Biz bütçesine göre en iyi performans veren telefonu tartışıyoruz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı