Samsung Galaxy A70 vs A50 vs Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Delil Ürper

Centipat
Katılım
23 Haziran 2019
Mesajlar
15
Kendime fiyat performans anlamında güzel bir telefon arayışına girdim. Büyük bir araştırma sonucu karşıma Samsung Galaxy A70 ve A50 ve bunların yanında da Xiaomi Redmi Note 8 Pro çıktı. 3 telefonu da güzelce araştırdım. Samsung Galaxy A50 benim standartlarıma uymayan bir telefondu (bazı eksikleri vardı.).Xiaomi Redmi Note 8 Pro'ya gelince özellikleri çok iyi ve bayağı tatmin edici. Tek sıkıntısı tasarımı. Ben çok kıvrımlı ve kameralarının ortada bulunduğu telefonlardan hoşlanmıyorum. Bunun sonucunda bana en uygun telefon olarak Samsung Galaxy A70'i tercih etme kararına vardım. Hem tasarımı, pil gücü, hafızası, RAM'i, kamerası ve performansı cezbediciydi. Telefonu daha satın almadım. Biraz daha araştırma yaptıktan sonra ortalıkta telefonun çok ısındığı, donduğu ve ekranında sıkıntılar olduğunu anlatan kullanıcı yorumları ve makaleler okudum ve biraz değil bayağı şüphelendim. Bazı kullanıcılar hiçbir sıkıntı olmadığını söylerken bazıları çok sıkıntısı olduğunu söylüyor. Çok arada kaldım. Telefonu satın alıp test edecek kadar maddi durumumda yok. Eğer satın alırsam bu benim ilk telefonum olacak. Lütfen yardım edin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, yaklaşık 7 aydır Samsung Galaxy A70 kullanıcısıyım. Telefonu öneririm fakat bazı kronik problemler yaşadım. 2 hafta gibi bir süre "USB takıldı/çıkarıldı'' hatası aldım. Sonra kendiliğinden düzeldi, daha sonra da şarja takmadığım halde şarj olma simgesi beliriverdi. Ancak bu sorunlar dışında gerek hafızası gerek ekran büyüklüğüyle güzel bir telefon. Yanında verilen şarj aleti çok hızlı, eğer bilgisayar kullanıyorsanız mutlaka USB Type-C kablosu almanızı öneririm. İçinde çıkan şarj aletinin kablosunun iki tarafı da Type-C şeklinde. Bu fiyat bandında daha güzel işlemcili telefonlar da var lakin en albenisi olan bana göre bu telefondur.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyrun. Bence A51. 50 değil. 😀
 
Üçü arasından kendi telefonum A70 i öneriyorum ancak kamerası bence vasat. Yazılımından mıdır bilmem ancak eski Galaxy S5 bile daha iyi fotoğraflar çekiyordu. Temmuzun sonundan beri kullanıyorum şuanlık almana engel olmayacak ufak sıkıntılar var mesela telefonun üzerindeki koruyucu cam tırnağımla bile çizilebiliyor. Telefonun arka kısmı da öyle, mutlaka bi kılıf ile kullan. Donma sorunu yaşamadım ancak İnstagramda çok nadir ekran siyah olup geri geliyor. Bu sadece instagramda olduğu için telefona suç atmak mantıksız olur. Onun haricinde PUBG ya da NBA 2k20 en yüksek ayarlarda oynayınca doğal olarak ısınma oluyor. Zaten bunlar baba oyunlar. 2019un ortalarında parmak izi okuyucusu çok vasattı herkes bundan dert yanıyordu ancak güncellemelerle düzelttiler. Kısacası şuan tek memnun olmadığım kısım kamerası. Kamera harici seni üzmez emin ol
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı