Samsung Galaxy A71 vs Redmi Note 8Pro

BeK00

Megapat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Merhabalar, sizce hangi telefonu almalıyım? Ekran boyutu ve batarya olarak A71 daha cezbedici fakat, fiyat olarak da Redmi Note 8 Pro uygun. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

8 yıllık Samsung kullanıcısı olarak Samsung diyorum. 8 yılda S3 mini ve S6 Edge dışında telefon kullanmadım. Çok kaliteli telefon üretiyorlar.

Samsungu almakla hayatının hatasını yaparsın bence çünkü annemde var samsung a71 abimdede redmi note 8 pro ikisinin arasında çok büyük bi fark var redmi note 8 pro çok daha iyi ve performanslı a71 pubg oynarken çok ısınıyor ve droplar oluyor fakat xiaomi de böyle şeyler görülmüyor ve üzerine video çekebiliyorsun su testi yaptık kamerası çok iyi vs.

Çok açık bi farkla Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Merhabalar, sizce hangi telefonu almalıyım? Ekran boyutu ve batarya olarak A71 daha cezbedici fakat, fiyat olarak da Redmi Note 8 Pro uygun. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Hocam A71'in fiyatını 2700 TL civarı olsa alınabilir ama 3200 küsür fiyatı var, bu fiyata alınmaz, fiyatını hak etmiyor. Amoled panel ama ginede fiyatını hak etmiyor, Mİ 9T bu telefondan daha ucuz ama aynı özelliğe sahip, A71 alınacağına Mi 9T, Redmi Note 8 Pro, Nova 5T alınabilir.

Hocam A71'in fiyatını 2700 TL civarı olsa alınabilir ama 3200 küsür fiyatı var, bu fiyata alınmaz, fiyatını hak etmiyor. Amoled panel ama ginede fiyatını hak etmiyor, Mİ 9T bu telefondan daha ucuz ama aynı özelliğe sahip, A71 alınacağına Mi 9T, Redmi Note 8 Pro, Nova 5T alınabilir.
Nova 5T ekranı ufak. Ben daha büyük ekran istiyorum.

Note 8 Pro da pahalı. 2000 TL gibi bir fiyata satılıyordu. Şuan 400 lira zam gelmiş. O parayı vermem ona. Ekranı Amoled olması ve bataryasının büyüklüğü, A71 almaya zorluyor. 😂

A71 fiyatını hak eden bir cihaz maalesef. CPU ve GPU olarak Note 8 Pro daha üstün. Kamera, ekran ve batarya olarak ise A71 daha iyi. A71 modeli direkt 8 GB RAM ile gelirken Note 8 Pro modelinin 6 GB RAM modeli de mevcut.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı