Samsung Galaxy A72 vs A73

Evet gördüm şimdi öyleymiş bir de şunu sormak istiyorum S20 FE Gorilla Glass 3 barındırırken A73 Gorilla Glass 5 barındırıyor sizce bu çok önemli bir detay mı?

Yani her telefona fazla abanınca çizilmesi falan kolaylaşıyor. Kendi açımdan çok da önemli bir detay değil açıkçası. Zaten her sıfır aldığımız telefona en kısa sürede kırılmaz camı öncelikle taktırıyoruz. (Kendine ait ekran koruyucusu var mı bilmiyorum)
 
Biliyorum ama o plastik ya, bildiğin naylon gibi bir şey. Belki orijinal cam koruyucu alır diye dedim.

Çok uyduruk bir şey o ama ben onu kullanıyorum rahatsız ediyor ama yeni alırsam düzgün çekemem düzgün çeken olmaz normal ekranda iz kalır hem parmak izi sensöründe okumama gibi sorun çıkartır diye bununla devam ediyorum.

Screenshot_20230125_221810_Samsung Members.jpg


Screenshot_20230125_222316_Samsung Members.jpg
 
Başkalarının da dediği gibi S20 FE ikisinden de çok daha mantıklı bir seçim olur. İkisinden birini alacaksanız da A73 daha mantıklı. Neden derseniz;
A73, A72'ye göre: Kamera konusunda daha iyi, ekran konusunda daha iyi, daha şık ve kaliteli, daha yeni, işlemci konusunda çok daha güçlü ve daha yeni nesil bir işlemcisi var. Tüm bunlara rağmen 20G daha hafif ve 0.5mm daha ince de.

Peki son sorum A73 S20 FE ye göre daha uzun süre güncelleme alacak bu önemli mi sırf bunun ve ekran koruyucusu için A73 alınır mı?
 
Her telefon için ekran koruyucusu şart bence belli olmaz.
Ve güncelleme desteği için daha kötü telefona geçmek mantıksız.
Amiral gemisi var orta segment alıyorsun.

Peki son sorum A73 S20 FE ye göre daha uzun süre güncelleme alacak bu önemli mi sırf bunun ve ekran koruyucusu için A73 alınır mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı