Samsung Galaxy Buds Pro İnceleme

Herkese selamlar, bildiğiniz gibi Samsung yeni ürünleriyle birlikte Galaxy Buds Pro adında yeni kulaklığını tanıtmıştı. Benim de son günlerde bir kulaklık hevesi oluştu ki şu ana kadar Xiaomi Airdots Lite kullanıyordum. Karşılaştığım sorunlar, beklentilerim ve aldığım sonuçlara bu konuda yer vereceğim.

Öncelikle sipariş, kargo ve fiyat konusundan başlayalım. Ürünün geçerli olarak 1500TL'ye yakın fiyatı var fakat ben Samsung'un sitesine girip buds Pro sayfasına girdiğimde sayfanın altında bana bir kupon kodu verdi. Geçerliliği 1 saat. Bende zaten kulaklığı alacakken işime gelmişti ve 400TL'lik bir indirimle beraber 1100TL'ye kulaklığı kapatmıştım. Buraya kadar böyle.

Kargo kısmına gelecek olursak, ertesi gün kargoya verdiler kargo firması aras kurye'ydi. Kargo firmasını anlatçak olursam, açıkçası Aras Kargo'yla aramda 2-3 kez sorunlar yaşanmıştı, gerek Hepsiburada'dan aldığım klavye olsun, gerek aldığım Rampage Drop kulaklık olsun hep geç teslimat sıkıntısı yaşamıştım. Fakat iş Samsung'un sitesine gelince farklı! Öğlen 13:10 gibi kargoya verdiler ve saat 20:03'te elimde oldu kargo. Fakat bu sadece İstanbul ili için geçerli, başka illerde oturuyorsanız ve İstanbul'dan geliyorsa kargo ertesi gün geliyor. Bu da verdikleri şirketin Aras Kargo değil aras kurye olmasından kaynaklanıyor. Detay için araştırabilirsiniz burada ana konumuz kulaklıklar.

Sipariş kısmı bu kadar, ürüne gelecek olursak kutusu klasik Samsung kutusuydu sade, şık yazılmış bir yazıyla beraber geliyor ki ben Samsung'un kutularını hep beğenmişimdir. Kutuyu açtığımızda kulaklık karşılıyor, yanında bulunan gözü açtığımızda bir adet USB- Type-C kablo ve yedek uçlar geliyor. Burada bir eleştiri yapmak istiyorum, Samsung'un sitesinde Note 10 ve üzeri cihazların bu kulaklığı tam olarak desteklediği yazıyor, fakat bana kalırsa (ben Samsung Note 10 kullanıcısıyım) Type-C to Type-C kablo gelmesi çok daha iyi olurdu. Sonuçta yeni adaptörler bu şekilde. Fakat fark etmiyor kablosuz şarj kullanabiliyorsunuz.

Ürüne gelecek olursak çok basit kurulumu var zaten açtığınız gibi telefonun ekranında beliriyor model. Kurarken problem yaşamıyorsunuz zaten her şeyi otomatikman hallediyor Samsung telefonunuz varsa. Yoksa da uygulamasını indirmeniz yeterli. iOS kullanmadığım için oraya eleştiri yapamayacağım, fakat film ve müzik için alıyorsanız ki özellikle ben dışarıda kullanıyorum gerçekten çok etkili bir kulaklık. Ufak özellikler var diğer kulaklıkların aksine kulaklığa can vermiş. Hani şey gibi... Limon yemekle limonata içmek arasındaki fark gibi anlatayım size. Aktif gürültü engelleme ilk defa kullandığım için diğer ürünlerle yorum yapamayacağım ama aktif gürültü engelleme kullandıktan sonra kendi kulaklığım bile kötü geliyor. (G PRO X)

Ürüne 1500TL verilir mi diye sorarsanız kesinlikle hayır derim. 1100TL verilir mi diye sorarsanız yine hayır derim. Bu kadar parayı bir kulaklığa baymak çok saçma! Fakat bir hevesiniz varsa ve cidden heveslendiyseniz maddi durumunuzda el veriyorsa alın derim. Sonuçta hayatta bir kere alıyorsunuz. Ama eğer maddi durumunuz bir kulaklığa 1100TL verecek kadar iyi değilse bırakın.

Resim yüklemek isterdim ama zaten fazla detay olmadığı için resim yüklemek istemedim inceleme videolarından zaten anlamışsınızdır nereleri kastettiğimi. İncelemem bu kadar uzunca bir kullandıktan sonra tekrar gelir deneyimlerimi aktarırım. Ama şu anlık Extreme bir sorunla karşılaşmadım kulaklıkta.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun hocam. Galaxy Buds'dan memnun kalmış bir iOS kullanıcısı olarak ben de aldım. Gelsin kullanayım iOS kullanıcısı olarak gönderinize ben de kişisel deneyimimi eklemek isterim. :)
 
Hayırlı olsun hocam. Galaxy Buds'dan memnun kalmış bir iOS kullanıcısı olarak ben de aldım. Gelsin kullanayım iOS kullanıcısı olarak gönderinize ben de kişisel deneyimimi eklemek isterim. :)
Teşekkür ederim , alalı tam 1 hafta olmuş açıkcası kulaklığı severek kullandım. Daha önce bu tür bir kulaklık kullanmadığım için (bu fiyatta) airpods pro falan bilmiyorum ama söyleyebilirimki benim 1100TL'lik oyuncu kulaklığından %100 daha performanslı. Logitech G Pro X'i taktımmı bilgisayarda müzik dinleyemiyorum açıyorum telefonu öyle dinliyorum. Ama kesinlikle söylemem gerekli , aktif gürültü engellemesini başarılı buldum ve rüzgarı büyük oranda kısıyor ben biseklet kullanırken. Tek sıkıntı *bence* kulaklığı tam takmamışken aktif gürültü engellemesinin çalışmaması yani sensörlerininin taktığınızı algılaması gerekiyor. Ben bunu kendime uygun kulakçık ile çözdüm. Kendinize uygun kulak slikonunuzu takmazsanız kulakta tam durmuyor ve çıkardığınız gibi ortam veya normal moda geçiyor. Geriside aynı baya iyi kulaklık.
 
Telefonla konuşurken nasıl ve müzik kalitesini cidden hissediyor musunuz acaba sennheiser ile arada kaldım da
 
Telefonla konuşurken nasıl ve müzik kalitesini cidden hissediyor musunuz acaba sennheiser ile arada kaldım da
Konuşurken telefonla değil de kulaklıkla konuştuğunuz karşı tarafta hissediliyor. Mikrofonları net ancak kaliteli mi emin değilim. Müzik konusunda Sennheiser'ın hangi modeliyle arasında kaldınız bilmiyorum ama kesinlikle üzeceğini düşünmüyorum. En azından ben 1100TL ye aldığım için üzmüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı