Samsung Galaxy E5 Önerir misiniz ?

Emre YILDIZ

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Vodafone faturalı tarifeye geçerken yanında taksitle bir telefon alacağım ve benim General Mobile Discovery 2 Mini telefonumu da anneme vereceğim, böylelikle çok güzel olacakta sizce bu telefon iyi midir arkadaşlar? Bir sıkıntı çıkar mı oyunlarda falan? Ve Snapdragon 410 64 bit işlemci içeriyor fakat 4G desteklediğine dair bir kanıt yok. Yani kısaca önerir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone 900 tl gibi bir fiyatta satıyor. Fakat Android 5.0 bile almadı daha ? Samsung'u biliyorum pek güvenemiyorum doğrusu işte ama diğer tarafımda almamı söylüyor :)

E5 i geçen ay kardeşime aldık, gerçekten hoş ve zarif bir telefon. Fotoları güzel arayüzü akıcı, tasarımı inceliği gayet iyi. Gorilla Glass 3 kullanıyor. Ben aynı fiyat bandında zenfone düşünüyordum ama kardeşim zenfone u kaba buldu. Haksızda sayılmaz. E5 bu arada oldukça yeni bir telefon, uzun süre yazılım desteği alacaktır. RAM' i 1.5 GB , yeterli oluyor, performans sıkıntısı yok. Ben tavsiye ederim fiyatıda performansına oranla makul.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı