Samsung Galaxy J7 Duo Alınır mı?

Redflag

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 2 gün içerisinde telefon alacağım. A101'de Samsung Türkiye garantili J7 Duo gördüm daha doğrusu gelecekmiş. Xiaomi'nin daha güçlü olduğunu biliyorum ama tasarım açısından J7 Duo bana daha hoş geldi, ayrıca Samsung Türkiye garantisi var cihazda. Kafa topu dışında oyun oynamayacağım, tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, 2 gün içerisinde telefon alacağım. A101'de Samsung Türkiye garantili J7 Duo gördüm daha doğrusu gelecekmiş. Xiaomi'nin daha güçlü olduğunu biliyorum ama tasarım açısından J7 Duo bana daha hoş geldi, ayrıca Samsung Türkiye garantisi var cihazda. Kafa topu dışında oyun oynamayacağım, tavsiye eder misiniz?
Xiaomi al bence.

Türkiye garantisi olmayabilir. Dikkat edin buna.
Samsung J7 serisi almak istiyorsanız eğer. Prime veya PRO modeline bakın.
Samsung Türkiye garantili olmasa yüzüne bakmam ama yazıyor afişte Samsung'a güveniyorum çünkü iki kez cihazımı götürdüğümde ücretsiz tamir etmişlerdi. Prime ve Pro'ya da bakarım.

J7 DUO donanım ve performans olarak J7 PRO ve J7 Prime modellerinden daha üstün. Özellikle CPU tarafında büyük fark var. 7885, 7870 modeline göre çok daha güçlü bir model.

Kamera konusuna gelirsek J7 PRO modeli bu iki modelden daha iyi. J7 DUO modelinde 13 MP F/1.9 kamera ve ekstra 5 MP değerinde bokeh efekti için ikinci bir kamera daha var.

13 MP F/1.9 ana kamera donanımının aynisi J7 Prime modelinde de var. Kamera karşılaştırmasına bakmadim ancak büyük ihtimal ana kamerası ve ön kamerası J7 Prime ile ayni duruyor. J7 Prime kamera olarak vasat bir cihaz, kullanmış biri olarak diyorum.

J7 DUO donanım ve performans olarak J7 PRO ve J7 Prime modellerinden daha üstün. Özellikle CPU tarafında büyük fark var. 7885, 7870 modeline göre çok daha güçlü bir model.

Kamera konusuna gelirsek J7 PRO modeli bu iki modelden daha iyi. J7 DUO modelinde 13 MP F/1.9 kamera ve ekstra 5 MP değerinde bokeh efekti için ikinci bir kamera daha var.

13 MP F/1.9 ana kamera donanımının aynisi J7 Prime modelinde de var. Kamera karşılaştırmasına bakmadim ancak büyük ihtimal ana kamerası ve ön kamerası J7 Prime ile ayni duruyor. J7 Prime kamera olarak vasat bir cihaz, kullanmış biri olarak diyorum.
Zaman ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim Xiaomi A1 ile bu arasında kalıyorum J7 Duo tasarım açısından daha çok içime siniyor ayrıca ekranı HD olduğu için batarya performansı daha iyi olacaktır.Teşekkürler tekrardan , yarın stokta bulabilir miyim benden önce biri alır mı bilemiyorum.Artık alırsa A1 alacağım iyi günler.

Zaman ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim Xiaomi A1 ile bu arasında kalıyorum J7 Duo tasarım açısından daha çok içime siniyor ayrıca ekranı HD olduğu için batarya performansı daha iyi olacaktır. Teşekkürler tekrardan yarın stokta bulabilir miyim benden önce biri alır mı bilemiyorum artık alırsa A1 alacağım iyi günler.
Xiaomi Mi A1 daha güçlü ve daha iyi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı