Yeager_san
Kilopat
Donanıma kanmayın sakın.
GM'nin yazılımı dandik değil ki? Gayet stabil ve kaliteli bence.
Donanıma kanmayın sakın.
Katılıyorum. Samsung olması her zaman daha iyidir.GM nin karşılaştırma da dahi yeri olamaz. M21 ve 0 gibi bir kıyaslama olmuş. Donanıma kanmayın sakın.
GM alınacak bir telefon değil dostum. Para verilmez. Abiden anneden babadan kalır kullanırsın.GM'nin yazılımı dandik değil ki? Gayet stabil ve kaliteli bence.
Yazılıma laf yok hocam, anakarttan, genel kalitesinde sorunlar var. Kısaca en basit sorunu soket arızası.GM'nin yazılımı dandik değil ki? Gayet stabil ve kaliteli bence.
GM'nin yazılımı dandik değil ki? Gayet stabil ve kaliteli bence.
![]()
[Update: Statement] General Mobile hilariously rebranded a GSI from XDA devs for their Android Q beta
Turkish brand General Mobile recently released an Android Q beta for the General Mobile 9 Pro and General Mobile 8. Its based heavily on work from XDA devs.www.xda-developers.com
GM'in eski telefonları yenilerinden kat kat daha iyi zaten. GM 9 Pro'dan sonra bozdu General Mobile. Saf Android arayüzü olsa bile yeni telefonları sorunlu olduktan sonra bir işe yaramıyor maalesef.Çoğu orta veya giriş segment Android telefon ilk 2-3 yılda ağırlaşır ama eski GM 8'im de 4 yıldır öyle aman aman bir yavaşlık olmadıhep stabil çalıştı ağır çalıştığını görmedim.
GM'in eski telefonları yenilerinden kat kat daha iyi zaten. GM 9 Pro'dan sonra bozdu General Mobile. Saf Android arayüzü olsa bile yeni telefonları sorunlu olduktan sonra bir işe yaramıyor maalesef.
Bütçe?Biraz saçma bir soru oldu ama sizce hangisi daha iyi? Galaxy M21'mi yoksa GM 22 Pro mu?
Yok hocam alacağımdan sormadım ama hangisi daha iyi onu merak ediyorum. Çünkü M21 kullanıyorumBütçe?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.