Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8010 root atma

Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum marka model tabletimde KitKat yüklüdür. Farklı uygulamaları açmam için 6 sürüm üstü gerekli. Bunun için hangi root yapmalıyım ya da üstündeki bir Android sürümünü yükseltebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürümü yazılımı değiştirerek yapabiliriz. Samsung Galaxy Note 10.1 Forum on XDA Developers sayfasında ROM'lar listelenmiş. Tasarımını beğendiğinizi yüklemeyi biliyorsanız direkt kendiniz ya da buradan yardım alarak yapabilirsiniz.
Uygun yazılım bulmak gerekiyor. Çoğu stabil olmayan ya da eski sürümler.

Son düzenleme:
Aynı cihaza sahibim, model numarası GT-N8005 fakat hiçbir yerde GT-N8005 için ROM yoktu. Bende GT-N8000 ROM kurmuştum ve çalışmıştı (Bataryası kafayı yemişti) sonradan stock ROM kurdum.

Bu ROM u deneyin isterseniz benim denediğim başkaydı şuan ismi aklıma gelmiyor logosunda göz vardı.

@Exinie o tabletin bir başka versiyonuna ROM atmis, sakınca olacağını düşünüyorum.
Root atmayı bilmiyorum internette bakarım cihaz iyice kafayı yemesin. Sonra kaş yapayım derken göz çıkarmayayım. Android 6 üstü olsun yeter benim için.
@SaviorAngel™ @Exinie

@Exinie o tabletin bir başka versiyonuna ROM atmis, sakınca olacağını düşünüyorum.
Peki rom nasıl atılır bununla ilgili hangi programlar gerekli yada ilgili video bulabilirmisin rica etsem ben bir kaç birşey baktım bulamadım net birşey.

Öncelikle tabletine uygun TWPR yazılımını bilgisayarin ile yükleyeceksin ve uygun ROM bulup TWRP yazılımı ile yükleyeceksin, mobilde olduğum için bir videoya bakamadım ama bilgisayara geçince video da veririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı