Samsung Galaxy Note 20 Ultra Exynos işlemcisi

gleiwan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Samsung Galaxy Note 20 Ultra almayı düşünüyorum fakat internetten yaptığım araştırmalarda Amerika, Kore, Kanada gibi ülkelere verilen Snapdragon işlemcisi bulunmuyor. Exynos işlemcisi SD'den %20 daha fazla güç tüketiyor aynı zamanda fiyatları da aynı. Yine de almayı önerir misiniz veya aynı fiyatlarda Samsung telefon öneriniz var mı?

Bütçe nedir? OnePlus 8 Pro öneririm, Android'in en kararlı ve stabil cihazı. Apple cephesi de fena değil ama belirtmemişsiniz. Xiaomi ise asla önermem, yazılım destekleri 0 tamamen.

OnePlus ben de düşünmüştüm fakat Türkiye'de teknik servisi ile ilgili sorun yaşayabileceğimi düşünüyorum. Ekran olur bataryası olur herhangi bir sorunda ne yapılır bilemiyorum. Bahsettiğim Note 20 Ultra işlemci sorunu hakkında bir bilginiz var mı almaya hala değer mi onu belirtmemişsiniz.

OnePlus ben de düşünmüştüm fakat Türkiye'de teknik servisi ile ilgili sorun yaşayabileceğimi düşünüyorum. Ekran olur bataryası olur herhangi bir sorunda ne yapılır bilemiyorum. Bahsettiğim Note 20 Ultra işlemci sorunu hakkında bir bilginiz var mı almaya hala değer mi onu belirtmemişsiniz.

One+ yazılım anlamında uzaktan destek sunuyor. Teknik anlamda destek sunan güvenilir telefoncular da mevcut. Note 20 için biraz da ihtiyaca bağlı, o büyük ekran ve kaleme ihtiyacınız var mı? Bana kalırsa Exynos için biraz ön yargı normal ama günlük kullanımda sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı