Samsung Galaxy Note Edge nasıl?

1600 liralık bir bütçem var. Uygulama olarak Facebook, Whatsapp ve bankacılık uygulamaları kullanıyorum. Oyun falan yüklemem. Benim için olmazsa olmaz kriterler, değiştirilebilir batarya, SD kart desteği, büyük ekran, operatörden görüntülü arama, 4 G desteği ve şık bir tasarım. Uzun süren araştırmalar sonucu bu telefonu buldum. Bu telefon hakkında kullanan arkadaşlardan yorum istiyorum. Son olarak bu telefonun ekran koruması Gorilla Glass 3 mü? Değilse nedir?

Note Edge çok şık bir telefon ama tarihi geçti o fiyata S6 veya biraz daha zorlarsan Note5'i önerebilirim. Beğenir misin ?

Eşimde Note 5 var. Note Edge modelini dün aldım. Note 5'e değişmem. Çok şık ve performanslı. Note, Note 2 ve Note 3 kullanmış biri olarak aradığım buymuş dedim sonunda. Bu teli 2-3 sene kullanırım. Fakat ekranı hakkında bilgi sahibi olamadım. Gorilla Glass teknolojisi yok sanırım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı