Samsung Galaxy Note II Şu an İçin Alınacak Bir Cihaz mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beklentilerini yüksek tutmazsan uygun fiyatada bulduysan alabilirsin. Ekranıda büyük 5.5 inç. Güncelleme gelmez. Rom yüklersen daha kullanırsın.

Sadece dedigim oyunlari rahat bir sekilde calistirsin benim icin yeterli. Bunlar hobbit ve clash of clans. Ama z ultrayi da beklemek istiyorum. Cok arada kaldim. Daha onceden note 1 kullandim ve hic bir sikintim yoktu cok guzel cihazdi. Note 2 eski biliyorum ama benim guncellemeyke isim olmuyor. Stabil calismasi daha onemli. Android 5 gelse ne olacak eger kasicaksa. Android 4 te stabil calismasi daha onemli benim icin.

Yorumlar icin herkese tesekkurler.

Note 2 yi ne fazla gördüm ne fazla kullandım. Elime aldığım süre belki 5 dakikadır. Ne desem yanlış olur. Ama Most wanted gibi oyunu açıyordu. 4.1.2 dede kasıcağını düşünmüyorum.

Note serisi Samsung'un guclu serilerinden. Bende sorun cikaracagini dusunmuyorum ama Kadikoy de dolanacagim biraz bakalim. Belki uygun z ultra bulabilirim.

Yalnız Note II için Lollipop güncellemesi gelecek denmişti.

Cihazlari inceledim de demin. Note 2 biraz kalin bi cihaz z ultra gozume daha cok hos gorundu aslinda. Evet note 2 de lollipop alacak. Htc one m7 kullandigim icin note 2 kalin geldi biraz :/

Note 2 alınır. Modası geçmiş cihaz deniliyor da ona sadece telefon piyasasını sürekli yakından hevesle takip eden insanlar takılır. Eğer değişmişse donanımı yeni demektir. Bu da 2-3 sene idare edeceği anlamına gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı