- Makaleler
- 4
Ben de Note 20 vardı yakın zamana kadar eski olması fark etmiyor işlemci iyi olduktan sonra. S10 güzel ama 20 alınabilirse daha iyi.
@Optikiyaza Note 20 modelindeki Exynos 990 iyi bir işlemci değil. SD 865 varyantını alırsa değişir.
Evet arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi hala alınır mı? 10.000 TL gibi bir fiyata buldum bu arada.
Kullanım sırasında pek bir dezavantajı yok ben oyun oynamıyordum. Neden bu kada kötü falan denmiyor kullanım sırasında. Varsa Qualcomm Snapdragon falan daha iyi tabii.
Şarj dayanmıyor ve fazla ısınıyor. Tabii bunu gelen güncellemelerle olabildiğince düzelttiler.
Katılıyorum. Gündelik işte bile evde olmama rağmen pil tasarrufunu kapatırsam taklaya geliyordu bendeki S20. Dayanamayıp sattım. Birçok cihaz kullandım pilde açık ara en sıkıntılısı buydu sanırım.Şarj dayanmıyor ve fazla ısınıyor. Tabii bunu gelen güncellemelerle olabildiğince düzelttiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.