Samsung Galaxy S10+ alınır mı?

Merhaba hocam S10 Plus'ı aldım ama bozuk çıktı maalesef ki iade ettim inşallah iade olur şu anda kaçak S23 Ultra veya iPhone 14 Pro Max veya 15 Pro Max düşüncesindeyim Instagram'daki üretilen çoğu içerik iPhone ile yapılıyor araba videosu olur veya manzara olur bende IPhone'a yöneliyorum ama S23 Ultra daha çok hoşuma gidiyor karşılaştırmalarda fotoğrafta S23 Ultra bariz bir fark atsa bile video konusunda iPhone biraz daha kaliteli sizce ne önerirsiniz bildiğim kadarıyla kaçak IPhone'larda 8 ay kullanım mevcut ve her yıl yenileniyor Samsung da direkt IMEI veya server kaydı ile böyle bir sorun kalmıyor sizce hangisini önerirsiniz S23 Ultra ya daha yakınım ama Instagram'daki kaliteli o içerikleri görünce IPhone'da dikkatimi çekiyor bilmiyorum kararsızım bayağı.

S23 Ultra bence. @irsuya @429065

Sonraki ay telefonumu yenilemek istiyorum. 9 k civarı bütçem var ve Samsung Galaxy S10 Plus özellikleri gereği beni çok çekiyor. Ama ikinci el olduğu için de güvenemiyorum. Düşünceleriniz neler?
1-2 ay önce, kardeşimin Redmi Not 9 marka/model telefonu aniden bozulduğu için 6-7 K bütçe ile "yenilenmiş telefon" arayışına çıktık. 6.5 K fiyata, A kalite bir "Samsung Galaxy S10E" marka/model bir telefona karar verdik ve satın aldık. Ürün yenilenmiş cihaz olmasına rağmen, gerek kozmetiği olsun, iç aksanı, sanal verileri ile harika geldi. Cihazın performansından ise son derece memnunuz; gerek kamerası olsun, işlemcisi, grafik işlemcisi, depolama miktarı ve genel performansı harika. Bunları açıklamamın sebebi ise bahsettiğiniz "S10 Plus" ile bizim sahip olduğumuz "S10E" cihazların işlemcisinin aynı olması. Kısacası bu fiyat bandında, gerek performans bakımından gerekse de kozmetik kalite açısından daha iyisini bulamazsınız diye düşünüyorum. 9K bütçeye, Premium bir cihaz ve hissiyat istiyorsanız "S10 Plus" u kesinlikle öneririm. Fakat size tavsiyem, "A kalite" alın( B ve altı risk taşıyabilir). Şimdiden hayırlı olsun.

1-2 ay önce, kardeşimin Redmi Not 9 marka/model telefonu aniden bozulduğu için 6-7 K bütçe ile "yenilenmiş telefon" arayışına çıktık. 6.5 K fiyata, A kalite bir "Samsung Galaxy S10E" marka/model bir telefona karar verdik ve satın aldık. Ürün yenilenmiş cihaz olmasına rağmen, gerek kozmetiği olsun, iç aksanı, sanal verileri ile harika geldi. Cihazın performansından ise son derece memnunuz; gerek kamerası olsun, işlemcisi, grafik işlemcisi, depolama miktarı ve genel performansı harika. Bunları açıklamamın sebebi ise bahsettiğiniz "S10 Plus" ile bizim sahip olduğumuz "S10E" cihazların işlemcisinin aynı olması. Kısacası bu fiyat bandında, gerek performans bakımından gerekse de kozmetik kalite açısından daha iyisini bulamazsınız diye düşünüyorum. 9K bütçeye, Premium bir cihaz ve hissiyat istiyorsanız "S10 Plus" u kesinlikle öneririm. Fakat size tavsiyem, "A kalite" alın( B ve altı risk taşıyabilir). Şimdiden hayırlı olsun.
Hocam ben s21 fe satın aldım ve alalı baya oluyor. Bir arkadaş s23 ultra ile iphone arasında kalmış ona cevap yazdım.q

Hocam ben s21 fe satın aldım ve alalı baya oluyor. Bir arkadaş s23 ultra ile iphone arasında kalmış ona cevap yazdım.q
Sanırım yanlış kişiye mesaj yazdım, kusura bakmayın. Konuyu görünce ve bizde aynı sorundan, zamanında muzdarip olduğumuz için yardımcı olmak istemiştim. Güle güle kullanın hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı