Samsung Galaxy S10e alınır mı?

Bütçe
6500

Freemont2.0

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ B450M-A Pro Max
AMD Ryzen 7 5700G with Radeon Graphics
XPG GAMMIX D10 8GB
500GB WD Green 3000Sn SSD
500GB Samsung HDD
Selamlar S10e almayı düşünüyorum. Kamera benim için 1. sırada 4K 60 kare çekmesi önemli, 2. olarak da tasarım ve performans var. Bu bütceye göre daha iyi telefon var mı ya da alınır mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç saat götürür?

Arkadaşım kullanıyor, şimdi sorup size yazarım. Bu arada cihazı yenilenmiş olarak aldı ve aldığı cihazdaki batarya yan sanayi sıfır batayaydı. Fakat 2. elde olsa zaten kapasite küçük ve 6 yıllık bir cihaz olduğundan 2. el alırsan pil sağlığı düşük olacaktır.

Merhaba. Kendisi eski telefonum olur.

Batarya süresi maalesef pek uzun değil. Valla 3 saat zor çıkıyor olabilir, kesin bir veri değil.
Onun haricinde kesinlikle tercih edilebilir. Yaşına rağmen gerçekten harika bir kamera ve ekrana sahip.

Kendisine sordum, günlük kullanımda 3 saat ekran süresi veriyormuş. Bataryası sıfır değilmiş ya da pil sağlığı düşmüş. Kendisi 6.5'a satıyormuş istersen yönlendirebilirim.

Kendisine sordum, günlük kullanımda 3 saat ekran süresi veriyormuş. Bataryası sıfır değilmiş ya da pil sağlığı düşmüş. Kendisi 6.5'a satıyormuş istersen yönlendirebilirim.
Kırığı yada değişen bir parçası var mı acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00