Samsung Galaxy S10e alınır mı?

Toprak Elagöz

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yenilenmiş alacağım.

Evet, 2. el almak daha mantıklı, ancak aile izin vermiyor ve bütçem 6500 ila 8000 TL arası.

Telefonun oyun performansı hakkında bilgisi olan veya kullanan varsa bekliyorum. Genellikle PUBG oynanacak ve donmaması önemli, çünkü sıralamaya oynuyorum.

Şarjı cihazın boyutu nedeniyle pek fazla uzun gitmeyen bir cihaz. Oyun için tavsiye etmem ama taşınabilirlik konusunda harika.

Merhaba. 2.el olarak satın almıştım. Maalesef beni tatmin etmedi. Hem pil, hem performans açısından. Sadece arama yapılmak için kullanılacaksa çok iyi telefon. Çünkü küçük ve ele oturuyor. Kamerası da profesyonel bir şey beklemezseniz tatmin edici, iş görür. Ama bu fiyata önermem. 2-3 koyup 0 yeni model çin telefonlara yönelmek çok mantıklı olur. Örnek olarak Realme markasından birçok seçenek bulabilirsiniz. PUBG için konuşacak olursak büyük ihtimalle ısınıp fps drop yedirir.

Yenilenmiş alacağım.

Evet, 2. el almak daha mantıklı, ancak aile izin vermiyor ve bütçem 6500 ila 8000 TL arası.

Telefonun oyun performansı hakkında bilgisi olan veya kullanan varsa bekliyorum. Genellikle PUBG oynanacak ve donmaması önemli, çünkü sıralamaya oynuyorum.

Onunla sıralamayı bırakın ace bile olamazsınız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı