Samsung Galaxy S20 Plus durum çubuğuna mobil veri eklenmiyor

Yukar

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Samsung Galaxy S20 Plus telefonumun durum çubuğuna mobil veri tuşunu ekleyemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Bir türlü bulamadım oradaki artı simgesine bastığımda da yoktu.

Normalde olması lazım ama. Yoksa quick star üzerinden ekleyebilirsiniz. Eğer yüklü değilse Galaxy Store üzerinden good lock ve quick star uygulamalarını yükleyin. Sonra good Lock'a basın ve sonra da quick Star'a basın. Açılınca visibility of indicator iconsa basın ve oradan Mobile data Signal'i seçin.

Normalde olması lazım ama. Yoksa quick star üzerinden ekleyebilirsiniz. Eğer yüklü değilse Galaxy Store üzerinden good lock ve quick star uygulamalarını yükleyin. Sonra good Lock'a basın ve sonra da quick Star'a basın. Açılınca visibility of indicator iconsa basın ve oradan Mobile data Signal'i seçin.
Hocam onu demek istemedim durum çubuğunu aşşağı çektiğimizde orada wifi uçak modu vs okuyor ya orada mobil veri tuşu yok onu nasıl ekleyeceğim ?

Paneli bir kere dâhâ kaydır ve sağ üstte alt alta üç noktayı görürsün ona tıkla ve tuşları düzenle seçeneğini seç.
Orada da yok

Durum çubuğundan resim atar mısınız?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220911-203359_Permission controller.jpg
    Screenshot_20220911-203359_Permission controller.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 142
  • Screenshot_20220911-203352_One UI Home.jpg
    Screenshot_20220911-203352_One UI Home.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 128

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular