Samsung Galaxy S20FE vs Realme GT2

VespochenN

Hectopat
Selam yeni telefon almayı düşünüyorum ve gözüme bu iki model takıldı. Telefonda bulunmasını istediğim özellikler arayüzde akıcılık, uzun ekran süresi, şarj etme süresinin uzun olmaması ve ekranın kalitesi. Kamera benim için çok önemli değil ve çok nadir oyun oynuyorum PUBG gibi ağır oyunları oynamıyorum. Bu iki telefondan hangisi benim için uygun olur veya 12-13 bin TL bandında önerdiğiniz bir model var mıdır?

Selam yeni telefon almayı düşünüyorum ve gözüme bu iki model takıldı. Telefonda bulunmasını istediğim özellikler arayüzde akıcılık, uzun ekran süresi, şarj etme süresinin uzun olmaması ve ekranın kalitesi. Kamera benim için çok önemli değil ve çok nadir oyun oynuyorum PUBG gibi ağır oyunları oynamıyorum. Bu iki telefondan hangisi benim için uygun olur veya 12-13 bin TL bandında önerdiğiniz bir model var mıdır?
Bende S20FE alacağım GT2 Pro alacaktım normalde 13.000 TL iken ama fırsatı kaçırdım.Bence ikisi de güzel cihaz.Batarya olarak Realme GT2 daha iyi ekran olarak sanırım S20FE daha iyi.

Uzun ekran süresi ve kısa şarj süresi istiyorsanız GT2. daha iyi kamera, daha iyi yazılım ve daha iyi ekran istiyorsanız S20 FE. Buna göre karar vermelisiniz.

Realme'nin yazılımı Xiaomi'den iyi midir hocam çünkü MIUI gerçekten delirtti beni 3 senedir Xiaomi kullanıyorum ve sosyal medya uyguklamalarında donma mı dersiniz ikiye bir çıkan reklamlar mı dersiniz yıldım gerçekten.

Realme'nin yazılımı Xiaomi'den iyi midir hocam çünkü MIUI gerçekten delirtti beni 3 senedir Xiaomi kullanıyorum ve sosyal medya uyguklamalarında donma mı dersiniz ikiye bir çıkan reklamlar mı dersiniz yıldım gerçekten.
Hocam ben ikisini de deneyimlemedim fakat MIUI tarafından çok şikayet varken Realme UI tarafında öyle çok şikayet yoktu. Yazılımsal olarak fazla bir sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum. Tabii Android tarafında hiçbirisi bir One UI olamaz.

888 sorun değilse GT2 daha mantıklı bir tercih olarak duruyor.

Oyun oynamıyorum neredeyse hocam yine de problem olur mu ısınma falan?
SD 888,SD 865 e göre daha çok ısınma yapıyor oyun testlerinde ve stabilize performans vermiyor ama günlük kullanımda ne derece fark olur bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı