Samsung Galaxy S21 5G vs S20 FE

5 yıl güncelleme alan modeller arasında S21 de var, S21 FE modeli de var.

3.5 mm kulaklık girişi S21 FE modelinde yok.
Ben uyurken telefonu şarja takıyorum ve kulaklık takarak müzik dinliyorum. Kablosuz kulaklık haricinde bunun için alternatif önerir misiniz ne yapmam lazım? sonuçta Şarj ve Kulaklık aynı yerde 👀

Apple fanboyu değilim ama S21 fiyatına çıkabiliyorsaniz bence iPhone 12 alın sizde fiyatlar kaç bilmiyorum ama bizde S21 1350 iPhone 12 1400 azn ama yok ben zaten 2 sene filan kullanacağım derseniz kesinlikle S21 daha güncel daha güçlü ve 1 tık daha fazla güncelleme alacak.

@system32exec Dostum dediğim şekilde ancak olur. Ya da elbette bluetoth kulaklık alacaksın başka çare yok ne yazık ki bildiğim.
Dediğim çare değil mi? Kablosuz şarj ile sonuçta kablo kullanmayacağım direkt aparatın üzerine koyacağım şarj olacak, Diğer türlü de kulaklığı takacağım işte
Apple fanboyu değilim ama S21 fiyatına çıkabiliyorsaniz bence iPhone 12 alın sizde fiyatlar kaç bilmiyorum ama bizde S21 1350 iPhone 12 1400 azn ama yok ben zaten 2 sene filan kullanacağım derseniz kesinlikle S21 daha güncel daha güçlü ve 1 tık daha fazla güncelleme alacak.
Bütçem 10 bin iPhone 12 16 bin maalesef o kadar da çıkamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı