Samsung Galaxy S21 FE vs iPhone 11

Ben 11 kullanıyorum kamera olarak çok memnunum şarjıda yetiyor herkes ekranına AMOLED olmadığı için eleştiriyor fakat A71 kullandım AMOLED'di bir fark var ama oha demelik değil bence 11 eskimedi bence iPhone 6-7 daha yeni yeni kasıyordur diye düşünüyorum.

Kasma açısından çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum bende şahsen 8 kullanıyorum hala takır takır.

S21'in her anlamda daha iyi olduğunun farkındayım. Benim asıl sormak istediğim şey bu beklentilere sahipken iPhone almak mantıklı mı şeklindeydi. Özellikle de telefonu geri satmak istediğim zaman yok parasına satmak mantıklı gelmemeye başladı. Bu konuda yanılıyor muyum?

Tabii ki haklısın 11'i eskidi zaten ama yine de kasma donma 4-5 sene yapmaz o süreden sonradan piyasa fiyatı ne olur bilinmez ama ucuza sattım demezsin ama S21 3-4 sene sonra ölü fiyatına gider hissedersin bence.

Tabii ki haklısın 11'i eskidi zaten ama yine de kasma donma 4-5 sene yapmaz o süreden sonradan piyasa fiyatı ne olur bilinmez ama ucuza sattım demezsin ama S21 3-4 sene sonra ölü fiyatına gider hissedersin bence.
İşte canımı sıkan nokta bu hocam. Parayı çöpe atmış gibi hissetmek istemiyorum. Ama iPhone 11'e de elim gitmiyor.

İşte canımı sıkan nokta bu hocam. Parayı çöpe atmış gibi hissetmek istemiyorum. Ama iPhone 11'e de elim gitmiyor.
Apple ürünlerinin değerini kaybetmediği su götürmez bir gerçek ama artık Android de eskisi kadar değer kaybetmiyor çünkü her şey pahalılandı. 6500'e aldığım S20 şuan ikinci eli 8k civarında. Hadi ben alalı çok oldu ama sıfırı da 10k civarı. Bence gayet normal bir fiyat düşüşü.

Şöyle de düşünebilirsin aslında S21 daha iyi fakat örneğin kameranın sana yeteciğini pil de sorun olmayacağını düşünüyorsan 11 alabilirsin ki bana göre 2.el iPhone satışları daha çok ülkemizde. Zamanı geçmesine rahmen bir sürü 8, X, 11, 12 satılıyor hala. IPhone'un kullanımı da gayet rahat bu yüzden ilgi de görüyor. 11 de alınabilir aslında ileriye yönelik.

Şöyle de düşünebilirsin aslında S21 daha iyi fakat örneğin kameranın sana yeteciğini pil de sorun olmayacağını düşünüyorsan 11 alabilirsin ki bana göre 2.el iPhone satışları daha çok ülkemizde. Zamanı geçmesine rahmen bir sürü 8, X, 11, 12 satılıyor hala. IPhone'un kullanımı da gayet rahat bu yüzden ilgi de görüyor. 11 de alınabilir aslında ileriye yönelik.
Sanırım benim beklentilerime iPhone daha uygun. Bütçem yetişirse iPhone 12 almam daha mantıklı olabilir gibi geliyor.

S21 FE açık ara çoğu açıdan çok daha iyi. Bu arada samsung note 9 kullanıyorum hala yeterli geliyor bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı