Samsung Galaxy S23 FE vs S22

S22'nin bataryası 1 gün gitmez mi?
Kronik problemli bir cihaz. O bütçelere çıkıp almışken S23 almaya çalış FE biraz kırpık. Hatta bekleyip S24 bile alabilirsin Exynos ile gelse bile yine değer.
 
S22'nin bataryası 1 gün gitmez mi?


Kamerası iyi olsun,kasmasın,pili 1 gün gitse yeter.


Telefonda çok oyun oynamıyorum daha çok sosyal medya yine de ısınır mı telefon?
Yine ısınır. Ekran süresi 120 Hz ile en fazla 3-4 saat.
 
S22'nin bataryası 1 gün gitmez mi?

Kamerası iyi olsun, kasmasın, pili 1 gün gitse yeter.

Telefonda çok oyun oynamıyorum daha çok sosyal medya yine de ısınır mı telefon?

O zaman S23FE alın kameralar arasında çok büyük farklar yok S23 FE 1 Android güncellemesi daha fazla alacak şu an 14 geldi aktif kullanıyorum pili bir günü çok rahat çıkarıyor.
 
Benzer cihazlar, tercihinizi kişisel istekleriniz doğrultusunda yapın. S23 FE daha fazla soğutma kapasitesi barındıran, daha büyük ekranlı ve pil performansının daha iyi olduğu bir cihaz, S22 ise çok daha premium, daha kaliteli hisettiren ve daha küçük & kompakt bir cihaz fakat pil performansı çok kötü. Kamera performansları, SoC'ları ve donanımları benzer.

S23 FE ile S22'nin kameraları arasında çok fark var mı?
S22'nin arka kamera kurulumu daha iyi. Main sensörleri aynı fakat S23 FE'deki telephoto sensörü S20 FE modeli ile aynı (S21 FE'de de aynı sensör var) ve ultra geniş açı sensöründe S22'den daha küçük bir sensör barınıyor ancak çok çığır fark olmaz. Özetle, kamerayla çok haşır neşir değilseniz bu farkları fark etmezsiniz, aksine işiniz kamerayla ise bazı sahnelerde gözle görülür farklar oluşabilir.
 

Geri
Yukarı