Samsung Galaxy S23 FE'den iPhone 14 Plus'a geçmek mantıklı mı?

Kerim_37

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700HX
Rtx 4080
Arkadaşlar annemin iPhone 14 Plus'a geçmeye düşünüyorum, Samsung Galaxy S23 FE'den sizce mantıklı mı? Benim için uzun süre götürmesi şarjı uzun süre bitmemesi ve edit için önemli, bir de ilk iOS deneyimim olacak, mantıklı mı sizce? Not: Her 2 telefon da 256 GB.

Arkadaşlar annemin iPhone 14 Plus'a geçmeye düşünüyorum, Samsung Galaxy S23 FE'den sizce mantıklı mı? Benim için uzun süre götürmesi şarjı uzun süre bitmemesi ve edit için önemli, bir de ilk iOS deneyimim olacak, mantıklı mı sizce? Not: Her 2 telefon da 256 GB.

Mantıklı.

İphone 14 kullanıyorum hayır değil. S23 FE hala yeterli bir telefon 2-3 senede yeterli olur kanaatimce.

Biliyorum ama Samsung fişi hızlı çekiyor performans olarak da iPhone daha uzun ömürlü.

Neden değil hocam.
S23 FE telefon alırken seçeneklerim arasında bulunuyordu deneyimleme fırsatım oldu ve iphone 14+ ile aralarındaki farkın fiyat farkına değceğini düşünmüyorum.
Ayriyeten güncellemeyi daha uzun süreler alır tahminimce 4 5 yıl falan S24 serisinin cıktıgından itibaren toplam 7 yıl güncelleme alıcağını öğrendik.S23 de 4 5 yıl falan alır yani.

S23 FE telefon alırken seçeneklerim arasında bulunuyordu deneyimleme fırsatım oldu ve iPhone 14+ ile aralarındaki farkın fiyat farkına değceğini düşünmüyorum.
Ayrıyeten güncellemeyi daha uzun süreler alır tahminimce 4 5 yıl falan S24 serisinin cıktıgından itibaren toplam 7 yıl güncelleme alacağını öğrendik. S23 de 4 5 yıl falan alır yani.

Hocam satın almayacağım telefon mevcut S23 FE yı anneme vereceğim 14 Plus'u kendime alacağım ondan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı