İnceleme Samsung Galaxy S23 İlk İzlenimler

Kamerası da bayağı güzel özellikle akşamları denemenizi tavsiye ederim.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Eğer ki 20.000 TL'lik dişçi faturamı bitirebilirsem ben de almayı düşünüyorum. Size o yüzden bir sorum var:
Bu telefonun oyun performansı nasıl?

İşlemcisi TSMC üretimi olduğu halde sikintili bende kullanıyorum ekran süreleri vasat güç tuketimi çok fazla cihazın. Öyle basit sosyal medya ve dil uygulaması kullaniminda bile pili çok çabuk boşalabiliyor. Mobil veri ile cihaz inanılmaz şarj tüketiyor. Klavyeyi gboard kullan en az %5 pile etki ediyor.
Ekteki görselden durumu net anlayabilirsin. Çok basit uygulamalar süreleri yaziyor, güç tüketimi çok fazla.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231011_100841_Device care.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 94

S 22 kullanıyorum S22 olmasina rağmen gerçekten güçlü bir tleefon s 23 daha da gücludur.

İncelemeyi yapan arkadaş iPhone kullanmış sanırım. Hangi modele göre kıyaslama yaptığını da açıklarsa sevinirim. S10e ile iPhone arasında bir ilişki kuramıyorum.

İncelemeyi yapan arkadaş iPhone kullanmış sanırım. Hangi modele göre kıyaslama yaptığını da açıklarsa sevinirim. S10e ile iPhone arasında bir ilişki kuramıyorum.
SE 2020 kullandım. Ayrıca iPhone 13 deneyimleme şansım da oldu.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Eğer ki 20.000 TL'lik dişçi faturamı bitirebilirsem ben de almayı düşünüyorum. Size o yüzden bir sorum var:
Bu telefonun oyun performansı nasıl?
Sadece Wild Rift deneyimledim, başka oyun oynamadım henüz. En yüksek ayarlarda 60 FPS ile 120 FPS modunda oynadım iki senaryoda da hafif ısınıyor ve gayet akıcı oynatıyor.

Elinize sağlık. Detaylı bir rehber isteriz açıkçası Dediğiniz gibi fanboyluğa gerek yok. Doğruya doğruya eksiğe eksik denir.

Çünkü iPhone'un daha iyi olduğu konular var. Animasyonlar gibi.
Eskiden iyi olduğu konular diyelim. iOS şu an çoğu konuda Android'in gerisinde kalmaya başladı. Bunlardan birisi de stabilite. iOS 17'de şu an düzeltildi mi bilmiyorum ama bildirim merkezi falan kasıyordu tüm cihazlarda. iOS 16'da da bol bol animasyon hataları vardı. iOS gittikçe Android olmaya, Android gittikçe iOS olmaya başladı.

Hocam bahsettiğiniz sorunları hiç yaşamadım. Aile içerisinde sürekli kullandığımız bir adet İphone 13, iki adet İphone 11, bir adet İphone 14 Pro Max cihaz mevcut. Bu cihazların herhangi birisinde ne bildirim merkezinde bir kasma, ne stabilite konusunda bir sorun yaşamadık. IOS 17 çıktığı ilk günden itibaren kullanıyoruz. Büyük ihtimalle gördüğünüz sorun yaşayanlar münferit olarak problem yaşamış kişilerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…