İnceleme Samsung Galaxy S23 İlk İzlenimler

Münferit değil forumlar da, reddit gibi platformlar da birçok yerde bu sorun konuşuldu. Büyük ihtimalle fark etmediniz kullanırken ama bildirim merkezi ve denetim merkezi akıcı çalışmıyordu ilk sürümlerde. Kendim 12 Pro kullanıyorum iOS 17'yi kurduktan sonra uygulama geçişlerinde ve bahsettiğim diğer kısımlarda telefon kendini 4S zannetmeye başladı.

Üstelik DFU ile temiz kurdum yedek bile yüklemedim. Bu bahsettiğim sorun benim kurduğum 17.0 ve 17.0.1'de vardı. Maalesef akıcı çalışmıyor iOS eskisi gibi. iOS 16'nın ilk haline göre yine iyi iOS 17 ama sorunlar var mı? Evet var ve yaygın. iOS 16'nın kilit ekranı özelleştirme kısmı halen stabil değil mesela. Ara sıra gecikmeler oluyor duvar kağıtları arasında geçiş yaparken. Spotlight açarken klavye falan geç geliyor daha birçok yaygın sorun var güncel sürümlerde. Apple eskisi kadar stabil yazılım yapamıyor bu bir gerçek maalesef. iOS 15 son düzgün sürümdü bu açıdan.

IOS sisteminin eskisi kadar zirvede olmadığı noktasında sizlere bende katılıyorum. Belki bölgesel olarak farklı ülkelerde dağıtılmış olan cihazlarda farklı problemler göstermiş olabilir. Bizim başımıza gelmediği için kendimizi şanslı sayabiliriz.

IOS 15 gerçekten sorunsuz denilebilecek bir sürümdü. Sanırım bazı yenilikleri yazılımın temeline entegre etmek yerine sonradan ekleme yapmaya çalışıyorlar ve bu da belirtmiş olduğunuz sorunlara yol açıyor. Umarım tam sorunsuz sürümlere kısa sürede tekrar ulaşırız. İyi forumlar dilerim.

Çünkü iPhone'un daha iyi olduğu konular var. Animasyonlar gibi.
Animasyonlarda benzerler bence. İphone’da da takilmalar oluyor. Eski iphone kalmamis. Ben de sizle ayni dusuncedeydim taa ki iphone alana kadar

Hayırlı olsun, s22+ 'dan 23'e geçmeye değer mi! Yoksa 24'ü mü beklemem gerekiyor?

Pubg gibi oyunlarda yanıyor telefon 90 FPS oynayacaksanız!! Yine 90 FPS de yarım saate kalmaz ciddi donma yaşanıyor ısınma kaynaklı.. oyun için uygun telefon değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…