Samsung Galaxy S25+ Tasarımı Ortaya Çıktı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Samsung Galaxy S25+

Samsung Galaxy S25 serisini önümüzdeki ay tanıtmaya hazırlanıyor. Bu tanıtımdan önce Galaxy S25+ modelinin tasarımı ortaya çıktı. Görselde iPhone‘lardaki kamera kontrol düğmesine benzeyen büyük, hafif girintili bir alan görüyoruz. Ancak bunun mmWave anteni olduğu söyleniyor, bu antenler 5G bağlantısının hızını arttırıyor ve bağlantıyı stabil hale getiriyor. Cihazın kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 8 Elite yongası yer […]

Devamı: Samsung Galaxy S25+ Tasarımı Ortaya Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

S25+'ın tasarımı, S23+ ile beraber ortaya çıkmış zaten, haberimiz yok.

Samsung Galaxy S25+

Samsung Galaxy S25 serisini önümüzdeki ay tanıtmaya hazırlanıyor. Bu tanıtımdan önce Galaxy S25+ modelinin tasarımı ortaya çıktı. Görselde iPhone‘lardaki kamera kontrol düğmesine benzeyen büyük, hafif girintili bir alan görüyoruz. Ancak bunun mmWave anteni olduğu söyleniyor, bu antenler 5G bağlantısının hızını arttırıyor ve bağlantıyı stabil hale getiriyor. Cihazın kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 8 Elite yongası yer […]

Devamı: Samsung Galaxy S25+ Tasarımı Ortaya Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
S25 serisinin fiyatları sizce ne seviyede olur ? sanırım tüm seri SD Elit ile gelecekmiş. baz S25 modeli 50 bin TL bandında olur mu ?

S25 serisinin fiyatları sizce ne seviyede olur? Sanırım tüm seri SD elit ile gelecekmiş. Baz S25 modeli 50 bin TL bandında olur mu?

Snapdragon ile gelirse 70-80.000 aşağısında bence Plus beklemeyin derim.

Sizin söylediğiniz gibi 50.000'den başlayabilir s25.
Ultra modelde Apple gibi 100.000 lira olur bence.
Ben de bayağı fazla abartıyorum da yine de çok aşırı uygun olmaz gibi.

Snapdragon ile gelirse 70-80.000 aşağısında bence Plus beklemeyin derim.

Sizin söylediğiniz gibi 50.000'den başlayabilir s25.
Ultra modelde Apple gibi 100.000 lira olur bence.
Ben de bayağı fazla abartıyorum da yine de çok aşırı uygun olmaz gibi.
evet, SD ile gelirse bence de baz modeli 50 k dan başla gibi geliyor. çok para bee :)) biz S24 bakalım en iyisi.

Evet, SD ile gelirse bence de baz modeli 50 kdan başla gibi geliyor. Çok para bee :)) biz S24 bakalım en iyisi.

S24 Plus kullanıyorum. Sürekli prize erişimim olduğundan dolayı şarj konusunda kesin bir şey söyleyemem fakat özellik ve tasarım anlamında anlamında kesinlikle mutsuz etmez. Samsung sürekli aynı tasarımı kullandığı için model ayrıca eski hissettirmiyor bence.

S24 Plus kullanıyorum. Sürekli prize erişimim olduğundan dolayı şarj konusunda kesin bir şey söyleyemem fakat özellik ve tasarım anlamında anlamında kesinlikle mutsuz etmez. Samsung sürekli aynı tasarımı kullandığı için model ayrıca eski hissettirmiyor bence.
Ben kompakt kucuk cihaz seviyorum, o sebeple baz S24 diye dusundum. Ama plus modeli bile sarjda sıkınti yasatiyorsa, baz S24 nasil olur acaba ? Oyun oynayan biri degilim ama sosyal medya, bluetooth, wifi yada mobil veri surekli kullaniyorum. Yani sabah yüzde yüz plan sarj ogleeen sonra priz istiyorsa düşündürücü

@vatra82 S24 Plus batarya olarak iyi bir cihaz. S24 yoğun kullanırsan yetmeyebilir, diğer türlü tatminkar. Kompakt ve iyi bir batarya istiyorsan beklentini karşılayacak tek bir model var o da Vivo X200 Pro Mini. O da burada resmi olarak satılmıyor. Gerek iPhone, gerek Samsungların kompakt modelleri batarya olarak yeterli düzeyde değiller.

iPhone 16 vakası mı geliyor yoksa?
Ne gibi mesela?

S25+, S24+, S23+ tasarımlarını yapan eleman alzheimar sanırım.

Ben kompakt kucuk cihaz seviyorum, o sebeple baz S24 diye düşündüm. Ama Plus modeli bile şarjda sıkıntı yasatiyorsa, baz S24 nasıl olur acaba? Oyun oynayan biri degilim ama sosyal medya, Bluetooth, Wi-Fi'ya da mobil veri surekli kullanıyorum. Yani sabah yüzde yüz plan şarj ogleeen sonra priz istiyorsa düşündürücü

S24+ bataryada üzmez iyidir batarya olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı