Custom ROM Samsung Galaxy S9+'a Custom ROM atılır mı?

eymensahin.dll

Centipat
Daha fazla  
Samsung Galaxy S9+ kullanıyorum bu aralar telefonum aşırı derecede yavaşladı ve donmaya başladı, ben de Custom ROM atmayı düşünüyorum Arch Linux bir bilgisayarım var ama çok kötü 4 GB RAM ve 276 GB depolama Custom ROM atılır mı? Bir de cihaz ağacı falan ne oluyor?

Kurulur tabii, beklemeniz hata bence.

Cihaz ağacı, en basit şekilde o belirli cihaz için istediğiniz ROM'u 0'dan cihaz ile tamamen uyumlu şekilde inşa etmenizi sağlayan belirli bilgilerdir. Eğer sadece telefona ROM kuracaksanız bu cihaz ağacı ile vesaire işiniz yok. Siz sadece ROM'u inşa eden kişinin talimatlarına uyun yeter.

Eğer ROM bulabileceğiniz bir site arıyorsanız XDA Forumları Android ROM'ları için baştacı bir sitedir. Her şeyi burada bulabilirsiniz.

2 ROM tavsiye edeceğim.

Noble ROM: [NOBLE ROM 4.3 CALABRIA III OneUI 6.1.1 FULL PORT][09/24 Patches][27/09/2024][SM-N960F/FD/N--SM-G96xF/FD/N]
Çok stabil değildir, cihazın bazı kamera özelliklerini kullanamıyorsunuz ama yapay zeka özellikleri var ve güncel, One UI 7'de gelecek hatta.

Floyd ROM: [ROM][OneUI 5.1][Galaxy S9/S9+/Note9 Intl/Kor][G960X/G965X/N960X]FloydROM Build 21.0 [09/12/2024]
Tavsiyem budur, hem şarj süresi hem stabilite olarak en iyisidir, Android 13 One UI 5.1 en son sürüm değil ancak yine de güncel, en mantıklı ROM budur.

Nasıl kurulacağı XDA'da yazıyor ancak videolu anlatım olarak bunu izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adam güzelce gösteriyor clean flash yöntemli videosunu izleyin bulduğum bir tanesini attım sadece.

Floyd Rom güvenilirmi yani güvenlik sıkıntısı falan varmı?

2 ROM tavsiye edeceğim.

Noble ROM: [NOBLE ROM 4.3 CALABRIA III OneUI 6.1.1 FULL PORT][09/24 Patches][27/09/2024][SM-N960F/FD/N--SM-G96xF/FD/N]
Çok stabil değildir, cihazın bazı kamera özelliklerini kullanamıyorsunuz ama yapay zeka özellikleri var ve güncel, One UI 7'de gelecek hatta.

Floyd ROM: [ROM][OneUI 5.1][Galaxy S9/S9+/Note9 Intl/Kor][G960X/G965X/N960X]FloydROM Build 21.0 [09/12/2024]
Tavsiyem budur, hem şarj süresi hem stabilite olarak en iyisidir, Android 13 One UI 5.1 en son sürüm değil ancak yine de güncel, en mantıklı ROM budur.

Nasıl kurulacağı XDA'da yazıyor ancak videolu anlatım olarak bunu izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adam güzelce gösteriyor clean flash yöntemli videosunu izleyin bulduğum bir tanesini attım sadece.

Hocam türkçe yokmı hiç?

Floyd ROM güvenilir mi yani güvenlik sıkıntısı falan var mı?

Hocam Türkçe yokmı hiç?

Güvenilir.

Hocam ROM'ları kurunca Türkçe oluyor zaten.
Eğer Türkçe rehber istiyorsanız gerek yok diyebilirim.
Sadece attığım video da ne yapıyorsa onu yapsanız yeter.

Eminsiniz değil mi çünkü böyle şeylerin garantisi olmuyor.

Hocam en iyi ROM'lardan biri.
Arkadaşıma kurmuştuk.
İris sensörü dışında hemen hemen tüm özellikler sorunsuz çalışıyor.
Bunlar harici düzgün alternatifiniz yok diyebilirim eğer One UI istiyorsanız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı