Samsung Galaxy SL GT-I9003 Android 2.3.6 Orijinal ROM - 10 Kasım

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Yaptımda Telefon ile pc bağlantısı arasında ünlem işareti olan bir hata veriyor ve öyle kaldı bataryayı cıkartıp taksamda aynı hata cıkıyor. Bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
PIT kısmına latonayı yükledim ve sizin verdiğiniz Samsung Galaxy SL GT-I9003 Android 2.3.6 Orijinal ROM'u PDA kısmına yükledim. Herşey düzgünce yüklendi pass yazdı, telefon acılmaya başladı. Samsung GT-I9003 yazdı ve Samsung'un sesli açılış yerinde kaldı. Hiçbir işlem yapamıyorum. Yardım edin lütfen.

Benim telefonumda ürün bilgisi kısmında 2.2.1 görünüyor -az önce kiesten güncelleme yapmama rağmen-. Ben bu ROM'u yüklersem garantiyle alakalı durum söz konusu olur mu? Ve 2.2.1'den daha mı iyi? Android'li telefon dünyasına daha dün girdiğim için hiç birşey bilmiyorum da :)

Yüklerken diğer konularda odinin 2-3 bölümünü doldurduğumuzu gördüm. Bunda ise tek dosya çıktı. Onu da PDA'ya yükleyin demişsiniz. O halde pit ve diğer iki dosyaya ihtiyacımız olmadan sadece o dosyayı pda ya atarak yükleme yapabilirmiyiz?

Öncelikle 2.2.1, 1.5 sene önceki sürüm. Yani epey eski. 2.3 ise güncel sürüm ve birçok yenilik içeriyor. Şiddetle güncellemenizi tavsiye ederim. Garanti konusunda en ufak sorun olmaz. Bu, aldığınız bilgisayara Vista yerine Windows 7 kurmak gibi. Garanti dışı kalıyor mu? Hayır.

Sadece PDA'yı seçeceksiniz. PIT'e gerek yok. Cihazı download moduna alın, ODIN tanısın ve işleme başlayın. USB kablosunu, eğer masaüstü PC kullanıyorsanız sakın kasanın ön portuna bağlamayın! Dizüstü ise her porta takabilirsiniz ama USB 3.0 varsa USB 3.0'a takın. Yoksa da sorun değil.

Cihaz download moduna alınınca sürücülerin yüklenebilmesi için internete bağlı Windows 'li bir PC kullanıyor olmalısınız. Sürücüleri elle de yükleyebilirsiniz. Sonuçtan haberdar edin. Bir şeyler ters giderse dert etmeyin. Her şeyin bir çözümü var. ;)

Telefon bende kısa süre kaldı. 2.3.3 yükledim ve sorunsuz çalışıyordu. 2.3.6 çıktığında telefon bende değildi.

Xperia Arc, LG Optimus 3D, HTC Evo 3D, HTC Rhyme, Galaxy Note, Huawei IDEOS X5 ve bu forumdaki Android başlığı altında yer alan diğer bütün cihazlar elime geçti ve hepsine ya ROM attım ya da root ettim. Bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı