Samsung Galaxy SL Android 2.3.6 Güncelleme Rehberi

Odin diye bir program var. Bu program, bilgisayardan telefona yazılım atmaya yarıyor. Önce Odin'i indiriyorsunuz. Zaten 5 MB'tan küöük bir program. Sonra da telefonun güncellemesini indiriyorsunuz. O da 200 MB civarında. Daha sonra nasıl güncelleyeceğinize dair her şey rehberde yazıyor.

Tesekkur ederim, pek anlamadigim icin ogrenmek istedim, odini yukledikten sonra guncellemeyi siteden mi indiriyorum? Ayrica bir sorum daha var android surumumde eski bunlarda guncellenecekmi islemin sonunda?

Dün rehberdeki gibi telefonumu rotladım. Akşam sarja taktım, sabaha doğru telefon kedini resetlemeye başladı. Bazı pırogramlar yüklemiştim telefona, onlar da hata verip duruyor. Reset attım, formatladım ama silinmedi. Tekrar kurdum olmadı. Şimdi devamlı reset atıp duruyor.

3. sayfadaki işlemi de yaptım olmadı. Ekrana görüntü de gelmiyor, artık nasıl düzelteceğiz bilgisi olan yardım etsin.

Evet alabiliyorum. Şuanda açtım ama kapatıyorm, tekrar acmaya calışıyorum, açılmıyor. Veya açılıyor birsürü hata veriyor, menüye giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.2.1 de yükledim ama açılış ekranı geliyor kalıyor. Tekrar ilk sayfadaki 2.3.6 yüklüyorum, tel açılıyor, ama ana sayfaya giremiyorum. Devamlı hata veriyor. Telefonu rotlamadan önce hafıza kartını telefon hafızasıymış gibi yapmıştım, unuttum, onun üstüne kurdum. Onunlan alakalı olabilir mi?

Bütün programları hafıza kartına atıyorsunuz, sonra da hafıza kartını çıkarıyorsunuz... Siz önce telefona bir ClockWorkMod yükleyin. Sonra Full Wipe yapın. Sonra da bir Custom ROM yükleyin. Ama sizin daha çok araştırmanız lazım. Biraz kurcalayın, tecrübe edinin bol bol. Android dünyası bu. Apple gibi elma şekeri yok... Boza yapa öğreneceksiniz...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı