Samsung Galaxy SL I9003 Firmware Güncelleme

Dosya Ekleri

• hata.jpg
    hata.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 487
Malesef.. ilk denememde md5 yazınca tekrar indirip denemiştim zaten ama yine aynı hatayı aldım. Hatta başka bilgisayarda indirerek denedim yine aynı hatayı aldım. Doğru dosyaları derken zaten resimde gösteriyor hangi dosyaları kullandığımı.. Acaba onlara bakmanız mümkün mü?
Ben zaten hala sl mi s mi arasında kalmış biri olarak yeterince başınızı ağırttığımı düşünüyorum. Bundan sonraki cevaplarınız yardımdan çok sevap hanesine yazılacak kanaatindeyim :)

Telefonun pilini çıkarın ve arkasına bakıp emin olun ;) I9003 SL'dir. Bu kesin.
i9003 dışında bırakın sl yi s bile yazmıyo açılış dışında :)
bıraktım zamana illaki bi günclleme var diyecek o zaman kadar günlük şarj ile devam edecğim sanırım :)
Zaten batarya sorunundan başka dertlerde olacak gibi görünüyor. özellikle paket veri kullan seçeneği aktif değilken mms ve görüntülü konuşma yapamıyorsunuz açık olunca da marketten indirilen oyun uygulama vs.. çalıştırıldığında otomatik olarak internetten reklam çekiyor ve bilginiz dışında veri alışverişi yapıyor bu işlemlerde ücretli..
Dediğim gibi acemisiyim telefonun zamanla öğreneceğiz..
Yinede verdiğiniz teknik desteğe sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

Recep bey ben dediğiniz gibi odin programını ve güncel frimware i indirdim. Ama telefonumu download moda almak için tuşlara bastığımda sarı üçgen görmüyorum. Onun yerrine bir menü çıkıyor. Ayrıca telefonu bilgisayara bağladığımda CDC Abstract diye bir şey çıkıyor ve bilgisayar sürücüsünü bulamadığı için Odin Programında telefonu göremiyorum. ID:COM bölümünde herhangi birşey çıkmıyor ve yükleme yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Serdar Bey, telefonunuzda orijinal bir ROM yüklü değilse o menü çıkacaktır. Karşınıza çıkan menü büyük ihtimalle Boot Recovery Menüsü. Oradan ROM yüklemek için ZIP biçimindeki ROM dosyasını SD karta atmalı ve seçeneklerden "Update from SD" gibi bir ibare ile güncelleme yapmasınız.

Alternatif olarak KIES ile de Recovery yaparak orijinal ROM'a dönebilmeniz gerek diye düşünüyorum.

Serdar Bey, telefonunuzda orijinal bir ROM yüklü değilse o menü çıkacaktır. Karşınıza çıkan menü büyük ihtimalle Boot Recovery Menüsü. Oradan ROM yüklemek için ZIP biçimindeki ROM dosyasını SD karta atmalı ve seçeneklerden "Update from SD" gibi bir ibare ile güncelleme yapmasınız.

Alternatif olarak KIES ile de Recovery yaparak orijinal ROM'a dönebilmeniz gerek diye düşünüyorum.

Model number GT-i9003
Firmware vers. 2.2.1
Baseband vers. i9003JXKA4
kernel vers. 2.6.32.9 root@SE-S606 #1
build number FROYO.JPKB1

Telefon özellikleri bu şekilde, dubaiden aldım. Rom orjinal diye düşünüyorum. Anlattığınız işlemi anlamadım. Yani Hangi ZIP'li ROM dosyasını karta kopyalamalıyım bilemedim. Yardımcı olursanız çok sevinicem teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı