Hocam arkadaşların cihazı brick olduysa denemeyin. Bozulabilir.Deniyorum o zaman ben.
Hocam arkadaşların cihazı brick olduysa denemeyin. Bozulabilir.Deniyorum o zaman ben.
Hangi kısmı çalışmadı? Yüklemede mi sıkıntı yaşadınız yoksa brick mi oldu?
Stock rom attığınızda düzeldiyse denenebilir ama duzelmediyse gerek yok en azından cihaz şu an çalışır durumda.Samsung yazisinda kalmisdi
Stock ROM attığınızda düzeldiyse denenebilir ama duzelmediyse gerek yok en azından cihaz şu an çalışır durumda.
Elimdeki bilgisayar güçlü ise T110 için LineageOS ROM'u derleyebilirsiniz aslında.
Cihazın vendor treesi:
Nasıl derleyeceğinizle alakalı bir video:![]()
GitHub - ProjectT110/android_device_samsung_goyawifi: Device tree for SM-T110 (goyawifi).
Device tree for SM-T110 (goyawifi). Contribute to ProjectT110/android_device_samsung_goyawifi development by creating an account on GitHub.github.com
Not: Gerçekten iyi bir işlemci ve en az 16-32 GB RAM gerekli.
Hiç bulaşmayın o zaman.Bende 8 GB RAM var sadece ve i5 2 ci nesil laptop.
Hiç bulaşmayın o zaman.
Stock rom orijinal olmayabilir.Soyle oldu. Eski surum indire bildim mesela 4.2.2'di 4.12 indire bildim 4.2.2 stock ROM yukleyince Samsung gene takili kalıyordu.
Stock ROM orijinal olmayabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.