Samsung Galaxy Tab 4 7.0 (SM T230) root atma

Madem Türkçe biliyorsun, neden İngilizce yazıyorsun? 😄 Çok önceden indirmiştim ama sildim maalesef.
Sizinle konuşmak için google translate kullanıyorum, aslında bu topluluğa bu çekirdeğin peşinde koştum çünkü daha önce çekirdeği kullanıyordum, ancak bazı öngörülemeyen olaylar nedeniyle cihazımı yeniden biçimlendirmek zorunda kaldım ve o çekirdeği kaybettim. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, ben gidip başka yerlerde avlayın.

Sizinle konuşmak için google translate kullanıyorum, aslında bu topluluğa bu çekirdeğin peşinde koştum çünkü daha önce çekirdeği kullanıyordum, ancak bazı öngörülemeyen olaylar nedeniyle cihazımı yeniden biçimlendirmek zorunda kaldım ve o çekirdeği kaybettim. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, ben gidip başka yerlerde avlayın.
OK. Good luck. 😉

If you find, can you post it here?

Hocam zoom iniyor mu?
Evet bu. ROM yüklemek biraz risklidir. İyice araştırma yapmadan atmayınız. Ben yapmanız gereken adımları söyleyeyim siz de araştırıp denersiniz. Ama sakın araştırmadan yapmayın.
1-Öncelikle tablete ROOT atmak gerekli. Ve bunu yapmadan önce geliştirici ayarlarından USB Debugging(USB Hata Ayıklama)'yı açmanız gerek.
2-TWRP kurmanız gerek. Download TWRP for degas
3- ROM'u SD Karta atmanız gerek.
4- TWRP üzerinden sistemin tam yedeğini SD Karta almanız gerek. (Önemli!)
5-WIPE kısmına gelip Advenced WIPE'ta USB OTG ve SD Card hariç hepsini tiklemek ve kaydırmak.(Burada Dahili depolama komple sıfırlanır.)
6- Install kısmına gelip SD Karttaki ROM'u kurmak.
GAPPS kurmanıza gerek yok. ROM'un içine entegre edilmiş.
Hocam SD karta sadece ROM'u mu atacağız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı