Samsung Galaxy Tab S9 FE vs Apple 10.nesil

İşte hocam temiz bir iPad bulmanız gerek 2. el alacaksanız zaten tek yıllık alıyormuşsunuz kardeşinize vereceksiniz muhtemelen kardeşinizin oyun işlerini çok görmez fakat size ders için s9FE yeter.

İkinci el cihaza sıcak bakmıyorum.
Kardeşimin oyunla uzaktan yakından ilgisi yok daha çok video izlemek video montaj uygulamaları arkadaşları ile snapchattan görüşmek sıradan şeyler

İşte hocam temiz bir iPad bulmanız gerek 2. el alacaksanız zaten tek yıllık alıyormuşsunuz kardeşinize vereceksiniz muhtemelen kardeşinizin oyun işlerini çok görmez fakat size ders için s9FE yeter.

İkinci el cihaza sıcak bakmıyorum.
Açıkçası bende hocam ama abim bu işlerden anlıyor ona bir göstereceğim şubat ayında alacağım 2sinden 1ini

Kardeşimin oyunla uzaktan yakından ilgisi yok daha çok video izlemek video montaj uygulamaları arkadaşları ile Snapchat'tan görüşmek sıradan şeyler.

Açıkçası bende hocam ama abim bu işlerden anlıyor ona bir göstereceğim şubat ayında alacağım 2'sinden 1'ini.

Çok sıkıntı olmaz o zaman video montaj zor bir işlem fakat kardeşiniz maksimum ne yapabilir halledecektir.

Abinize de bir danışın belki yardım eder sıfır iPad alırsınız dediğim gibi Samsung konusunda kefil olmaya şüpheliyim fakat iPad 128 olsa hiç düşünmeden alın geçin derim.

Abinize de bir danışın belki yardım eder sıfır iPad alırsınız dediğim gibi Samsung konusunda kefil olmaya şüpheliyim fakat iPad 128 olsa hiç düşünmeden alın geçin derim.
Hocam batarya konusunda nasıldır?

Sıfır iPad alacaksam maalesef model düşürmek zorundayım alacağım iPad 11.999TL sarı sitede bir de kalemde satın almam gerek.

Hocam batarya konusunda nasıldır?

Sıfır iPad alacaksam maalesef model düşürmek zorundayım alacağım iPad 11.999TL sarı sitede bir de kalemde satın almam gerek.

S9FE mi?

yok hocam gerekmediği sürece 9. nesil önermem o bile güç olarak daha güçlü fakat ekranı çok dar

Yok hocam gerekmediği sürece 9. nesil önermem o bile güç olarak daha güçlü fakat ekranı çok dar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı