Samsung Galaxy Watch 4 (46mm) Alınır mı?

xAhm3t

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, Samsung Galaxy Watch 4 Classic (46mm) almak istiyorum fakat saat hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.

YouTube'a bağlanıyor mu?
Mesajlara cevap veriliyor mu?
2023 Yılında alınır mı?

Yanıtlayan herkese teşekkür ediyorum, iyi forumlar diliyorum. :) (Telefon sürümüm 8.1 olduğu için Samsung Galaxy Watch 6 alamıyorum, mecburen Watch 4 alacağım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'a giriyor evet mesajlara cevap veriliyor aramalara cevap verilip konuşulabiliyor tabii dediğin gibi Watch 6 çıktı 2 nesil geride kaldı o saat hala alınır mı? Bilmiyorum tek sıkıntısı şarjı sanırım bazen 1 günü çıkartmıyormuş.

Selamlar, ben de yeni aldım 2 hafta oldu. Ben çok beğendim görünüş itibariyle. Samsung telefon kullanmıyorsan ufak tefek sıkıntılara sahip. Hava durumunu güncellemiyor mesela. (İngilizce kullanırsan düzeliyor) EKG ve Tansiyon işini halledebildim düzgün çalışıyor ama Samsung değilse uğraşıp yapman lazım. (Xiaomi telefonum) Mesajlara cevap veriyor. Youtube Music var ama Youtube var mı hiç denemedim.

Mesajlara cevap verebiliyorsun, fakat YouTube sorusunu tam anlamadım. 2023 yılında alınır mı? Dersen de bence evet. Fiyatı uygunsa alınabilir bir cihaz. Telefon, tabletler gibi yazılım güncellemelerinin çok büyük öneminin olduğunu düşünmüyorum akıllı saat gibi cihazlarda.

Selam, Samsung Galaxy Watch 4 classic (46mm) almak istiyorum fakat saat hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.

YouTube'a bağlanıyor mu?
2023 yılında alınır mı?

Yanıtlayan herkese teşekkür ediyorum, iyi sosyaller diliyorum. :) (telefon sürümüm 8.1 olduğu için Samsung Galaxy Watch 6 alamıyorum, mecburen Watch 4 alacağım.)

Evet.
Evet.
Evet.
Üç evetle uğurluyoruz :D
Mesajlara cevap vermeyi geçin direkt telefon gibi. Telefondan çok az farkı var. Kamera olmaması, VPN, sertifika kuramamak, küçük ekran ve batarya, PUBG gibi oyunları oynayamama, daha kötü işlemci. Onun haricinde neredeyse telefonla aynı. Böyle yazınca garip oldu ama telefondan bir farkını göremiyorum ben. Instagram, WhatsApp vb. tüm uygulamalar kuruluyor.

Selamlar, Samsung Galaxy Watch 4 Classic (46mm) almak istiyorum fakat saat hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.

YouTube'a bağlanıyor mu?
2023 Yılında alınır mı?

Yanıtlayan herkese teşekkür ediyorum, iyi forumlar diliyorum. :) (Telefon sürümüm 8.1 olduğu için Samsung Galaxy Watch 6 alamıyorum, mecburen Watch 4 alacağım.)
Hocam ben 2.el olarak 40mm Watch 4 satın aldım ve benim aldığım saat 1 yıllıktı. Saatte android olduğu için herhangi bir APK dosyasını telefonun aracılığı ile saate kurabiliyorsun. Telefon oyunlarını özel olarak portluyorlar saate. Subway surf, nfs gibi oyunlar vardı. PSP emulatörü, youtube, netflix kurup film dizi izleyebilirsin. Bende Buds 2 ve Watch 4 vardı sırf okulda boş derslerde film dizi müzik için almıştım. Saat gerçekten güzeldi hafızası vs. benim için yeterliydi. Lakin saatin pili rezalet ötesiydi. Sadece saat olarak kullanınca bile 1 günü çıkarmıyordu. Program vs. çalıştırınca öğleye doğru şarjı bitiyor zaten. Bendeki saat yalnız 40mm'ydi. En küçük versiyondu. Sen 46mm olan Classic versiyondan bahsediyorsun. Onun pili nasıldır bilmiyorum ama bendeki çok kötüydü. Satıp kurtuldum.

Cevaplayan herkese çok ama çok teşekkür ederim, müsadenizle bir soru sormak istiyorum:

Watch 6 için Android uyumluluğunun 10+ olması gerektiği yazıyor benim telefonum 8.1 destekliyor, saat tam uyumlu bir şekilde çalışmaz değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı