Samsung Galaxy Watch 4 alınır mı?

Normal sartlarda degmez cunku islev olarak aynilar ama siz pil omru istiyorsunuz sanirim Watch 5'in bataryasi daha buyuk. Sizin durumunuzda deger.
Teşekkürler. Watch 4 classic in şekli daha çok hoşuma gitti sanırım bunu alacağım pil kısmında diğer markalara da (Apple watch 8, SE) baktım onlarda sanırım böyleymiş. Anladığım kadarıyla normal karşılamak gerekiyormuş. Daha öncesinde Mi Band kullandığım için sarj süresi az geldi ama yapicak birşey yok herhalde.

Watch 4 Classic kullanan biri olarak şarjı en fazla 2 gün gidiyor ama bu elbette senin kullanımına bağlı fakat maksimum 3 güne çıkarabilirsin. Ben her gün spora giden ve saati aktif kullanan biri olarak 2 gün gittiğinde sevincimi gizleyemiyorum.

Saatten memnunum, kardeşimde de Watch 4 var. Şarj konusunu çok fazla umursamazsanız benim işimi rahatlıkla görüyor.

Telefonununz Samsung mu? Samsung değilse bazı özelliklerin eksiğini hissediyor musunuz? Ayrıca wp den gelen mesajları saat üzerinden klavye ile cevaplayabiliyor musunuz?

Her ikimizin de telefonu Samsung evet. Telefon markanızı hatırlamıyorum fakat şunu kesin olarak söyleyebilirim ki mümkünse telefon markanız ile saat markanız aynı olsun. Her zaman aynı yazılımlar daha senkron çalışmaktadır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı