Samsung GT-I9152 ROM atma

Romu SD karta alıp romu öyle flaşlamanız daha mantıklı. Çünkü telefon hem depolama seçeneğinden rom dosyasını çekerken hem de yükleme yapması çok sağlıklı değil. Dosyayı SD kart bulup oraya taşıyın. Wipe seçeneklerini yapın ve romu tekrar flaşlayın. Sorunsuz kurulacaktır.

Romu SD karta alıp romu öyle flaşlamanız daha mantıklı. Çünkü telefon hem depolama seçeneğinden rom dosyasını çekerken hem de yükleme yapması çok sağlıklı değil. Dosyayı SD kart bulup oraya taşıyın. Wipe seçeneklerini yapın ve romu tekrar flaşlayın. Sorunsuz kurulacaktır.
Teşekkür ederim SD card bulup öyle denerim.
Hocam hala ayni SD kartla yaptim ama duzelmedi 30dk dir bekliyorum acilmadi
Cevap verirmisiniz?

Son düzenleme:
Bu romu indirip hafıza kartına atın. TWRP''den advanced wipe seçeneklerini yapın. Ardından indirdiğiniz romu flaşlayın. 5-10 dakika açıklamasını bekleyin.

RR - Google Drive
Deniyicem hocam geri dönüş yaparım ama official roma geri döndüm telefon açıldı kullanıyorum. Sizinkini de denerim
Bu romu indirip hafıza kartına atın. TWRP''den advanced wipe seçeneklerini yapın. Ardından indirdiğiniz romu flaşlayın. 5-10 dakika açıklamasını bekleyin.

RR - Google Drive
Hocam sizin romda Gapps var mı yoksa ben mi indiricem?

RR - Google Drive
Hocam bu rom 5.1.1

Son düzenleme:
Hocam en alttaki rom Android 7.1.2 listenin en altına gidin.
RR-N-v5.8.5-20180408-i9152-Unofficial.zip bu isimli dosyayı indirin.
Romu kurduktan sonra Gapps sayfasından resimdeki şekilde seçenekleri seçin ve indirin.

Ekran Görüntüsü (2).png

Son düzenleme:
RR-N-v5.8.5-20180408-i9152-Unofficial.zip.md5 bu isimli dosyayı indirin.
Romu kurduktan sonra Gapps sayfasından resimdeki şekilde seçenekleri seçin ve indirin.

Eki Görüntüle 298225
Söylediğinizi indirsem rom u odin ile mi yüklüyücem?
RR-N-v5.8.5-20180408-i9152-Unofficial.zip.md5 bu isimli dosyayı indirin.

Eki Görüntüle 298225
Hocam birde söylediğiniz rom 78 Bayt normal mi? Rom 200-300Mb olmasi gerekmezmi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı