Ben eski telefonumada buna benzer bir rom atmıştım ama sadece görünümü 7.1.2 olmuştu. Bu da öylemi?Hayır başka telefonun ROM’unu atamazsınız. Sizin için bir ROM buldum. [ROM][7.1.2][UNOFFICIAL][I9152/I9150][DUALSIM] LineageOS 14.1 [15/04/2018]
Ben eski telefonumada buna benzer bir rom atmıştım ama sadece görünümü 7.1.2 olmuştu. Bu da öyle mi?
Ne demek istediğinizi anlamadım. Zaten ROM artığınızda işletim sisteminizi yükseltmiş oluyorsunuz. Sadece görünüşünün değişmesi için launcher vb. kullanmanız gerekir.Ben eski telefonumada buna benzer bir rom atmıştım ama sadece görünümü 7.1.2 olmuştu. Bu da öylemi?
Mesela android sürümü 4.2.2 şimdi bende mesela 5.1.1 gerektiren uygulamayı indirmek istediyimde android sürümü uyumduz yazıyordu. Ama ayarlardan baktığımda 7.1.1 görünüyordu.Görünüm derken? Kullanılamaz, yani arayüz bile gelmiyorsa GApps yükleyin.
Ben eski telefona rom atınca sadece tema yüklenmişti ama TWRP ile atmıştım.Ne demek istediğinizi anlamadım. Zaten ROM artığınızda işletim sisteminizi yükseltmiş oluyorsunuz. Sadece görünüşünün değişmesi için launcher vb. kullanmanız gerekir.
Sorununuzu çözemedim tam. Belki Gapps uyumsuz sürümünü indirmiş olabilirsiniz. Veya Google Play sürümünü güncellemeniz gerekebilir.Mesela android sürümü 4.2.2 şimdi bende mesela 5.1.1 gerektiren uygulamayı indirmek istediyimde android sürümü uyumduz yazıyordu. Ama ayarlardan baktığımda 7.1.1 görünüyordu.
Gapps derken?Sorununuzu çözemedim tam. Belki Gapps uyumsuz sürümünü indirmiş olabilirsiniz. Veya Google Play sürümünü güncellemeniz gerekebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.