Samsung J600F nasıl ROM atılır?

Cnzxr

Decapat
Kendi telefonumun anakartı yandığı için idarelik bu telefona geçtim. Ama çok kasma sorunu var eski diye ben de Custom ROM atmayı düşünüyorum. Xiaomi'de işe yaradığı için bunda da işe yarayacağını düşünüyorum. Samsung bu cihaza nasıl ROM atarım? Ne lazım? Custom ROM öneriniz nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kendi telefonumun anakartı yandığı için idarelik bu telefona geçtim. Ama çok kasma sorunu var eski diye bende Custom ROM atmayı düşünüyorum Xiaomi'de işe yaradığı için bunda da işe yarayacağını düşünüyorum. Samsung bu cihaza nasıl ROM atarım? Ne lazım? Custom ROM öneriniz nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İnternette baktım ama Xiaomi'ye göre daha çok şey lazım gibi geldiği için kafam karıstı yardımcı olabilecek ilgilenebilecek biri bilgi verip anlatırsa veya en azndan sosyal medya hesabını verip pazartesi günü yardımcı olabilirim diyorsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
XDA'da verilen ROM'ları deneyerek kendiniz görmelisiniz. Güzel görünüyor https://forum.xda-developers.com/t/rom-12l-j600x-arm64-arrowos.4603417/#post-88810843

Ya tabii ki doğru ama hiçbir fikrim yok inanın bir de Samsung için pek bilgim olmadığı için ne seçeceğim bilemiyorum biriniz önerse çok daha iyi gappsmi vanilla mı hangi ROM iyi olur bilgisi olam yazsa iyi olur.

XDA'da verilen ROM'ları deneyerek kendiniz görmelisiniz. Güzel görünüyor https://forum.xda-developers.com/t/rom-12l-j600x-arm64-arrowos.4603417/#post-88810843

Arrow xiaomidede çok iyiydi deneyeceğim pazartesi günü.

Arrow OS bunu indiriyorum ama GApps yok atabilirmsiniz bir bulamadım.

Son düzenleme:
Ya tabii ki doğru ama hiçbir fikrim yok inanın bir de Samsung için pek bilgim olmadığı için ne seçeceğim bilemiyorum biriniz önerse çok daha iyi gappsmi vanilla mı hangi ROM iyi olur bilgisi olan yazsa iyi olur.
Cihazınıza uygun twrp.
Bootlader kilidini açtıktan sonra download mode'a alın cihazı ardından odini açın samsung driverları kurun yoksa odin telefonu görmez. Ap kısmından twrp'yi seçip startlayın recovery modda başlatın.
Format data ve full wipe yapacaksınız.
Ardından install kısmından romu bulup flashlayacaksınız kaydırarak.
Gapps içinde NikGapps core yada basic olanı kurabilirsiniz ikisi de hafiftir. (Yine flashlayarak)

Cihazınıza uygun twrp.
Bootlader kilidini açtıktan sonra download Mode'a alın cihazı ardından odini açın samsung driverları kurun yoksa Odin telefonu görmez. AP kısmından TWRP'yi seçip startlayın recovery modda başlatın.
Format data ve Full wipe yapacaksınız.
Ardından install kısmından ROM'u bulup flashlayacaksınız kaydırarak.
GApps içinde NikGapps Core'ya da Basic olanı kurabilirsiniz ikisi de hafiftir. (yine flashlayarak)

Tamamdır çok teşekkür ederim gapsi bulmam iyi oldu bulamamıstım driverlerıda yükler o uzum siteden bakıp yaparım zaten TWRP'yi yapmak yetiyor Xiaomi'deki gibiymis.

Ne demek hocam kurarsanız SS atar mısınız merak ettim.

Bakabiilirmsiniz twrpdeyim bilgisayardandosyayı atamıyorum aygıt yanı vermeyi durdurmuş oılabilir filan diyor.

Bakabiilirmsiniz twrpdeyim bilgisayardandosyayı atamıyorum aygıt yanı vermeyi durdurmuş oılabilir filan diyor.
ve data bağlanılamıyor filan diyor sıfırlamrken baaşarısız oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı