Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 19 Nisan 2021 #1 Başlıkta da yazdığım gibi FreeSync açıyorum fakat hala 60Hz. Dosya Ekleri 70.PNG 9,6 KB · Görüntüleme: 78
Çözüm ZombiQ 19 Nisan 2021 Monitör üzerinde Freesync ayarını "Üstün Motor" olarak değiştirin, tekrar deneyin.
ZombiQ Megapat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 973 Çözümler 9 Yer Ankara 19 Nisan 2021 #2 Monitör üzerinde Freesync ayarını "Üstün Motor" olarak değiştirin, tekrar deneyin. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 19 Nisan 2021 #3 ZombiQ dedi: Monitör üzerinde FreeSync ayarını "üstün motor" olarak değiştirin, tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Üstün motor olarak seçtim zaten sorunu çözdüm görüntü bağdaştırıcısından değiştirdim Hz değerini cevap için sağ olun. ZombiQ dedi: Monitör üzerinde FreeSync ayarını "üstün motor" olarak değiştirin, tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım AMD değil fakat FreeSync açılıyor ve işe yarıyormuş bu doğru mu acaba? Sorunu çözdüm fakat işe yarıyor mu diye şüpheye kapıldım. Artı -1 Eksi
ZombiQ dedi: Monitör üzerinde FreeSync ayarını "üstün motor" olarak değiştirin, tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Üstün motor olarak seçtim zaten sorunu çözdüm görüntü bağdaştırıcısından değiştirdim Hz değerini cevap için sağ olun. ZombiQ dedi: Monitör üzerinde FreeSync ayarını "üstün motor" olarak değiştirin, tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım AMD değil fakat FreeSync açılıyor ve işe yarıyormuş bu doğru mu acaba? Sorunu çözdüm fakat işe yarıyor mu diye şüpheye kapıldım.