- Makaleler
- 1
Yazık valla anlıyorum acını paranla rezil oluyorsun. Merak etme yine değişim yapacaklar ama gitti 1 haftan daha.
1 haftasında değilim. Şu rezilliğin son bulmasını istiyorum. Kargocuya kontrol edeyim dedim. Abi çok yoğunuz dedi, bastı gitti. Gerçi kutuyu açınca da ilk bakışta belli olmuyordu. Dış taraf kırılmamış/çatlamamış. Panelin iç yüzeyi darbe almış ve içindeki sıvı yayılmış. Monitörü çalıştırınca fotoğraftaki görüntüyü aldım.
İlk monitörde sıkışmış piksel, değişim yapılan bu monitörde de artık darbe mi nasıl bir problemse, panel kullanılamaz halde. DOA kapsamında iade edilen monitörleri bize mi iteliyorlar anlamadım.
Pazartesi servis gelecek ve muhtemelen durumu üstlenmemeye çalışacaklar. Sonuçta ben bu monitöre 3.400 lira verdim. Kargocuların, kargolara nasıl davrandıkları ortada ve "Viktor R3znov buna 3.400 lira vermiş, dikkat edeyim" demiyorlar.
Direkt para iadesi isteyeceğim. Zaten bu monitörün kronik sorunlu olduğuna kanaat getirdim. İlk monitörde sıkışmış piksel vardı. @wthn arkadaşta da aynısı olmuş. Eğer iadeye yanaşmazlarsa ve değişim yaparlarsa, kesinlikle servisin gelip kurmasını isteyeceğim. Rezillik yemin ediyorum.
Eğer çirkeflik yaparlarsa, elimden gelen her yasal şeyi yapacağım. Şu an moralim o kadar bozuk ki şaşkınlık, sinir, bunalmışlık ve isyan hepsi birbirine girdi. İnşallah mağdur etmeye çalışmazlar. İlk değişimde yardımcı oldular ama bunda emin olamıyorum.