Samsung M51 alınır mıydı?

Teknocuk

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2020
Mesajlar
4.207
Makaleler
1
Çözümler
22
Merhabalar öncelikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun. Konuma geçeyim. Ben pazartesi günü telefon tavsiyesi konusu açmıştım 4000 lira bütçe ile. Bir kişi Mi Note 10 Lite, bir diğer kişi ise Samsung M51 önermişti. Benim aklım M51'e yattı ve 30 dakika önce siparişini verdim. Sizce Mi Note 10 Lite mı tercih etmeliydim? Bu bütçede bundan daha iyi bir alternatif var mıdır? İyi bir seçim yapmış mıyım? Bunlar aklımda kaldı. Sizce bu soruların cevabı ne? Cevap veren herkese teşekkür ederim.
 
Fotoğraf çekimi ve gündelik kullanımda M51 oyun performansında kesinlikle Mi 10 Lite fakat aralarında çok ciddi farklar yok. Güzel tercih olmuş. Hayırlı olsun.
 
Kardeş maalesef mi Note 10 Lite daha mantıklı. Hem artık Apple ve Samsung'un devri kapandı artık Oppo ve Xiaomi her türlü daha mantıklı.

Samsung'un devri mi kapandı? Ah, hayır dostum maalesef ki arayüzü Windows 10'dan fazla bellek tüketen yazılım desteği çok çabuk bitirilen kalitesiz malzeme kullanılmasıyla ilgili olan Redmi'yi almak istemiyor çoğu kişi, Xiaomi Mi normal olabilir ama Samsung ile yarışamaz kaç senelik telefonları bile Android 10 alıyor Samsung'un.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı