Samsung M52 vs POCO X4 GT

teknomazlum

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Uzun zamandır araştirıyordum ve bu 2 telefon arasında kaldım.
Benim için önemli olan oyun kalitesi ve uzun süreli olması.
Sizde hangisini almalıyım? 2. el alacağım X3GT daha ucuz geldi ama M52 de daha iyi deniliyor hem ekransal hem de kamera olarak. Ayrıca internette araştırdığımda M52'nin Android 13 aldığı ama X3GT'nin Android 12'de kaldığı geciyor. Sizce ne yapmalıyım?

Fiyat performans olarak M52 yerine S20 FE kat kat iyi.
Tek oyun içinse POCO al daha iyi.
Kısaca günlük işler dizi/film sosyal medya kamera, banka uygulamaları, performans günlük kullanım için S20 FE.
Ama tek oyun için POCO.

Android sürümünü Custom ROM atarak çözebilirsin ama M52'deki kamera ve ekran daha iyi, X3GT yerine X3Pro tercih edebilirsin.

Android sürümünü Custom ROM atarak çözebilirsin ama M52'deki kamera ve ekran daha iyi, X3GT yerine X3Pro tercih edebilirsin.
X3 Pro oyun ve kamera yönünden tatmin edecektir (Google Camera ile güzel işler çıkıyor) fakat ekranı iyi değil, gün içinde şarjı güzel gidiyor da MIUI 13 güncellemesi bu şarj olayını mahvetti. O yüzden MIUI 14 'ü bekliyorum o da olmazsa 12'ye döneceğim tek sorun bu telefonun ederi 5-6 iken 10 bin olması. Sana tavsiyem, Yurtdışı POCO F4 GT alman olur. Tasarımı hoş diğer POCO modelleri gibi değil. 4K 60 FPS seçeneği de var.

Herkese merhaba.
Sizde hangisini almalıyım? 2. el alacağım X3GT daha ucuz geldi ama M52 de daha iyi deniliyor hem ekransal hem de kamera olarak. Ayrıca internette araştırdığımda M52'nin Android 13 aldığı ama X3GT'nin Android 12'de kaldığı geciyor. Sizce ne yapmalıyım?
Tam bütçe nedir ?

Şöyle ki benim bütçem çok kısıtlı. 6000 tl bütçem var. Bu yüzden 2. Ele yöneldim ve uygun olarak bu 2 telefon arasında kaldım. Poco x3 pro'ya da baktım ama kullananlar pek memnun degildi bu yüzden de pek yanaşmak istemedim.
İkinci el;
•Samsung S10+
•Samsung S10
•Samsung Note 10
•Samsung S20 FE
•Mi 10T Pro
•Mi10T
•Poco X4 GT
•Mi11T
•OnePlus 7
•OnePlus 7T
•Huawei P30

Son düzenleme:
Herkese merhaba.

İkisi arasında POCO X4 GT almanı tavsiye ederim.

İkinci el;
•Samsung S10+
•Samsung S10
•Samsung Note 10
•Samsung S20 FE
•Mi 10T Pro
•Mi10T
•Mi11T
•OnePlus 7
•OnePlus 7T
•Huawei P30
Bir tek 10T olur gibi ama o da 2 yaşını geçti.

İkisi arasında POCO X4 GT almanı tavsiye ederim.
O kadar bütçem yok hocam

Eğer poco sadece oyun içinse m52 alırım. Tamam oyun oynatmasına önem veriyorum ama diğer işlerimi de gidermeli.

Bir tek 10T olur gibi ama o da 2 yaşını geçti.

O kadar bütçem yok hocam

Eğer poco sadece oyun içinse m52 alırım. Tamam oyun oynatmasına önem veriyorum ama diğer işlerimi de gidermeli.
Dediğim gibi diğer işler içinde;
•Samsung S10+ ve Note 10 cihazlarına bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı