Samsung M7 LS43BM700upxuf 43" UHD akıllı monitör alınır mı?

Arkadaşlar bana servis ayarları sifirlanmiyor sanırım yanlış bir şey yaptım ve Gaming Motion Plus özelliği gözükmez oldu oyun modunda? Acaba bu konu da yardımcı olabilecek var mı sadece cihaz eski haline getirmek istiyorum, ya da bu cihazı kullanan biri servis menü ayarlarını benimle paylaşabilir mi?

Ayrıca güncel sürümü falan da yükledim sadece HDMI da görüntü sorunu vardı cihazı sıfırladım ve sonrasında kayboldu bende servis menü de aramaya başladım denemeye yanılma yaptım bulamadım zaman ayırıp yardımcı olan olursa çok minnettar olurum servis çağırmak biraz tuzlu olacak çünkü.

Merhaba @piyanist34 acaba game mod ayarlarında sizde Motion Plus açık gözüküyor mu?

Hocam fabrika ayarlarına sıfırlayınca gözükmüyorsa isterseniz servis ile görüşün Samsung müşteri hizmetleri ilgileniyor ben soru sormuştum ertesi gün döndüler.

Hocam fabrika ayarlarına sıfırlayınca gözükmüyorsa isterseniz servis ile görüşün Samsung müşteri hizmetleri ilgileniyor ben soru sormuştum ertesi gün döndüler.
Cevap icin teşekkürler , aradım uzaktan kontrol ile bağlanıp bakacaklar ama servis ayarlarını bozulduğunu söylemedim muhtemelen direkt anlarlar bakınca yapamazlar ve ya garanti dışı sayarlar ise direk eve servis çağırıp sıfırdan kontrol ettireceğim mecburen , şu an da wi-fi de gitti ağı görmüyor , genel olarak memnundum kendi merak ve aptallığım yüzünden bu duruma geldi , beyler servis menüsü riskli bir yer merak salan var ise bilmiyorsanız girmeyin 😁

Benim 2022 modelde çok az var ve 1 adet ölü pikselim var. 2023 cihazda bulutlanma hiç yok 2 adet ölü pikselim var. İade etmedim çünkü önemsiz noktalarda ve 4K ekranda bitişik olmayan ölü piksel 5cm dibine girip neredeydi bu diye aramayınca anlaşılmıyor. Rahatsız ediyorsa iade etmekte haklısınız. Ben Amazon'a bugüne kadar 5 monitör iade ettim. Hepsi de Samsung markaydı. Sebepleri de ghosting, bitişik ölü piksel, kasada ayrılma. Tek ölü piksel bile kusurlu üründür ama kusursuz bulmak için 1 sene boyunca iade et, yenisine bak bir daha iade et süreciyle uğraşamadım.

Hocam size bir soru, bu tarz bir TV almadım daha önce hep monitördü. Satın alım sonrası Amazon'dan Samsung'u arayıp montajı onlara yaptırmak gibi bir zorunluluk var mı garanti bakımından?

PS5 için kimse yazmamış. Hortlatmış gibi olacagim ama bende konuyu full okudum.

2024 modelini aldım. Hiç bulutlanma yok. Ghosting cok az var ama benim gibi hikayeli oyun ve Online olarak maksimum FIFA oynuyorsanız harika. 10 M.2 oyun odama kurdum. Perdeler siyah. Güneş gelmiyor. Beni hiç rahatsız etmedi. Ben ki 1 hafta onceye kadar OLED monitör kkullanıyordum.

PS5 için alacaklara net tavsiyemdir. Bu fiyata 4K TV bulmak imkansız.

Dostum iade-i hortlatma yapayım ben de PS5 için düşünüyorum da fotoğraf atan arkadaşların karanlıktaki bulutlanma durumu gözümü korkuttu, sende hiç yok yazmışsın. Rica etsem fotoğraf atma şansın olur mu?

Son düzenleme:
Hocam size bir soru, bu tarz bir TV almadım daha önce hep monitördü. Satın alım sonrası Amazon'dan Samsung'u arayıp montajı onlara yaptırmak gibi bir zorunluluk var mı garanti bakımından?

Dostum iade-i hortlatma yapayım ben de PS5 için düşünüyorum da fotoğraf atan arkadaşların karanlıktaki bulutlanma durumu gözümü korkuttu, sende hiç yok yazmışsın. Rica etsem fotoğraf atma şansın olur mu?
Samsung müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda kendiniz kurabilirsiniz, garanti dışı kalmaz dendi. Benim aldığım cihazda (2024 yılı LS43DM702UUXUF) karanlıkta bulutlanma, kenarlarda ışık sızması kesinlikle yok. Siyahlar grimsi tonlarda değil de gerçek siyah. Bulutlanma gibi sorunlar önceki versiyonlarında olabilir diye düşünüyorum. Eğer unutmazsam karanlık odada fotoğraflarını eklerim.

Samsung müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda kendiniz kurabilirsiniz, garanti dışı kalmaz dendi. Benim aldığım cihazda (2024 yılı LS43DM702UUXUF) karanlıkta bulutlanma, kenarlarda ışık sızması kesinlikle yok. Siyahlar grimsi tonlarda değil de gerçek siyah. Bulutlanma gibi sorunlar önceki versiyonlarında olabilir diye düşünüyorum. Eğer unutmazsam karanlık odada fotoğraflarını eklerim.
hocam çok teşekkür ediyorum :=)

hocam çok teşekkür ediyorum :=)
20250824_204528.jpg
20250824_201459.jpg

2. fotoğrafta altta samsung monitör ile kıyaslaması. Gözümle gördüğüm fotoğrafa yansımadı maalesef. İlk fotoğraf gerçeğine daha yakın.

Eki Görüntüle 2562063Eki Görüntüle 2562064

2. fotoğrafta altta samsung monitör ile kıyaslaması. Gözümle gördüğüm fotoğrafa yansımadı maalesef. İlk fotoğraf gerçeğine daha yakın.
Hocam zaman ayırıp fotoğraf çektiğin için çok teşekkür ederim tekrardan. Anladığım kadarıyla bulutlanmadan çok lcdnin kontrastının her zamanki hali, simsiyah veremiyor tabii. Ama alttaki monitörle kıyaslaman çok iyi oldu, tam düşündüğüm gibi. Deneyim olarak da fark edilmiyor dediğine göre takılacağım kadar değilmiş belli. Çok sağ ol <3

Bende Samsung M7 M70D LS43DM702uuxuf sipariş verdim N11 de Samsung'un kendi mağazasından umarım ghosting ölü piksel bulutlanma vb sorun ile karşılaşmam duvara takacağım için nasıl bir askı aparatı almam gerekiyor öneride bulunur musunuz?

Bunlar uyumlu mudur?

Son düzenleme:

selam, fifa25 dolayisi ile ps5 imi monitöre fırlattım. Monitör kırıldı. bende ps5i sattım. o yüzden foto atamam ama hala tavsiye ediyorum. Okuyan arkadaşlara da tavsiyemdir. Nefis bir deneyim. F/P olarak inanılmaz iyi bir monitör.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı