Samsung M7 LS43BM700upxuf 43" UHD akıllı monitör alınır mı?

Televizyon geldi. 1 saattir inceliyorum. Olu pixel göremedim. Ama bulutlanma var. Odanin perdelerini kapattim. Havada kapandi.

Daha cok belli olmaya başladı. Videolarda bir problem yok. Ghosting var.

Samsung menulerinde gezince ikondan ikona atlarken ikon peşinden kısa süre yayılıyor. Golgesi geliyor gidiyor. Ama fark ediliyor.

TV yayinlarinda alt yazılar geçerken ghosting belli oluyor.

Hava biraz daha kararsin. Daha detaylı bakacağım. Montaj yapmadim yatagin uzerinde çalışıyor.

İstet istemez kontol icin kumandanin paketini açtım. Degisim talebim olursa bir problem olmaz sanırım.

Baska turlu deneyemeyiz zaten.

İade konusunda şu anda hala kararsizim. Yeni gonderecekleri nasıl olacak. Test edip göndermiyorlar ki.

Dun Samsung'un merkezini aradim. Böyle böyle bir durum olursa ghostin bulutlanma olu pixel gibi size mi basvurmam lazim dedim.

Hayir aldığın pazar yerine iade değişim talebi olusturmaniz lazım dediler.

Oradan bir problem olursa bize basvurabilirsiniz dediler.

Gece oldu ve bulutlanmalar ortaya cikti. Bol bol fotoğraf cektim.

Sizce iade ve değişim yapayım mi? İleride canimi sıkarsa bu mubabbet garantiye girer mi?
Süreç ne oldu hocam. Sadece pardon demediler umarım :)

Farklı yorumları görüp kararsızlık yaşadığım ve bazı konularda bilgi bulamadığım için deneyimlerimi paylaşmak istedim. Amazon üzerinden 2024 olan modelini aldım. Amacım genelde film dizi izlemek. Tizen biraz kasıyordu güncelleme yapınca bir miktar hızlandı. Benim cihazımda ghosting farkedemedim. Ölü piksel testi yapmadım ama gözüme herhangi bir piksel sorunu görünmedi. Youtube'da (PC'ye HDMI üzerinden bağlı olarak) yüksek çözünürlüklü oled videolarında çok keskin ve renkler canlı. Özellikle siyahlar grimsi değil gerçek siyah gibi görünüyor ve siyah bölgelerde arkadan ışık gelme durumu olmadı. Plex ile NAS üzerinden filmlerimi izliyorum. Ses kalitesi fena değil. Bozulma yok. Uzun süredir 2+1 ses sistemi kullandığımdan bas eksikliğini hissediyorum. Flash diske attığım birkaç film (2160p.HDR10Plus.DV.WEBRip.6CH.x265.HEVC formatında film dahil) denedim sorunsuz çalıştırdı. Altyazılarda sorun çıkmadı. Need for Speed Payback oyununda ses çıkışını bilgisayardan alamadım. Indiana Jones and the Great Circle oynarken ise oyunu tam ekran çalıştıramadım. Maksimum çözünürlük 2K'da kaldı. Samsung Galaxy Tab S tableti type-C kablo ile (ya da kablosuz) bağlayınca Samsung Dex kullanmak mümkün. USB dongle monitöre bağlı iken kablosuz mouse ve klavye ile tableti kontrol edebiliyorsunuz. USB hub a bağlı dongle ve flash disk'i tanıyor. Smartthings ile telefondan TV'yi kontrol edebildiğiniz gibi Philips akıllı lambayı da kontrol edebiliyorsunuz. Televizyondan da lambayı kontrol edebiliyorsunuz.
Özetlemek gerekirse sunduğu özellikler ve görüntü kalitesiyle bu fiyata alınabilir. Dizi film izlemek ideal bence. 32 inch Samsung monitörle boyut karşılaştırması için fotoğraf da ekliyorum.

samsung m7.jpg

Arkadaşlar bana lütfen yardımcı olun servis ayarları sifirlanmiyor sanırım yanlış bir şey yaptım ve gaming motion plus özelliği gözükmez oldu oyun modunda.. ? Acaba bu konu da yardımcı olabilecek var mı sadece cihaz eski haline getirmek istiyorum , ya da bu cihazı kullanan biri servis menü ayarlarını benimle paylaşabilir mi?

Arkadaşlar bana lütfen yardımcı olun servis ayarları sifirlanmiyor sanırım yanlış bir şey yaptım ve gaming motion plus özelliği gözükmez oldu oyun modunda.. ? Acaba bu konu da yardımcı olabilecek var mı sadece cihaz eski haline getirmek istiyorum , ya da bu cihazı kullanan biri servis menü ayarlarını benimle paylaşabilir mi?
Ayrıca güncel sürümü falan da yükledim sadece HDMI da görüntü sorunu vardı cihazı sıfırladım ve sonrasında kayboldu bende servis menü de aramaya başladım denemeye yanılma yaptım bulamadım zaman ayırıp yardımcı olan olursa çok minnettar olurum servis çağırmak biraz tuzlu olacak çünkü

Monitörü iyikide dün sipariş vermişim. Verdiğin linkte bugün Amazon'da 9500 TL olmuş. Pazarama'da 11 bin TL'ye çıkmış 🙂

İnşallah cihazda ölü pixel veya bulutlanma olmaz.
İade versen pahalidan tekrar satin almak zorunda kalacaksın.
Merhaba @piyanist34 acaba Game mod ayarlarında sizde motion plus açık gözüküyor mu ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı