Samsung Note 3 N9000 mı, N9005 mi?

Gönlüm tabiki N9005 yana idi. Ancak kıyaslama yaptığımda 4k video ve fotoğraf çekimine ayrılan hafıza az , yurtdışından mecbur alıcaz ki bu sefer garanti problemi baş gösterecek. Sonuçta iki modelinde bir süre sonra kenarlarıda soyulma baş gösterecek kısacası iki modele istediğin uygulumayı, programı,oyunları vs. yükleme şansın var şuan tercihim % 51 N9000 yana gibi gözüküyor.

Şu an Note3 kullanıyorum (N9000) ilk zamanlarda bende N9000 /5 arasında kaldım, onu mu alsam bunu mu alsam diye. Sonra N9005 kullanan bir arkadaşım vardı ABD'de yaşıyor buraya gelince elinde gördüm, kullanmak için istedim.

Gerçekten iyidi LTE bağlantısı var bizde LTE gelirse bu açıdan iyi 4K video kaydı var ama, sıkıntısı şu ki ne çekeceksin 4K'lık? 4K için hafızası inanılmaz ufak ve N9000 ile arasındaki farkı anlamak standart bir kullanıcı için çok zor. Sonra performans testlerinde aralarında neredeyse hiç fark yok ve Türkiye'de KVK gibi garantisi olan bir telefonada rastlamadım aldığım zaman, hep ithalatçı garantili idi. Bu sebepleri göz önüne aldım KVK'lı N9000 aldım. Hiç sorunda yaşamadım donamayan telefon var diyen olursa o da bence yalan söylüyordur 1 hafta hiç kapatmadan kullan her telefon ufakta olsa takılır. :) Kısacası ben N9000 öneririm.

Sizinle aynı fikirdeyim. alicebbar sonuçta bizim gibi insanlara bu telefon yeter de artar bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük hız farkları çok önemli değil aslında İphone kullanmak beni neredeyse bıktırma noktası geldi diyebilirim ve artık başka telefon kullanmak istiyorum. Samgung'u tercih edeceğim siz kullanıcısı olduğunuz için size sormakta yarar görüyorum.

- Gece fotoğraf ve video çekimlerinden memnun musunuz ?
- Isınma problemi çok oluyor mu ?
- Şarj Tüketimi Nasıl ?

Başınızı biraz ağrıtacağım kusurumu bağışlayın :)

Isinma problemini ben aciklamak isterim. Isinma kamera ve cevresinde belirli zamanlarda elinizi yakacak kadar oluyor. Sarza takmistim bir ara bataryadan yanik kokusu geldi resmen ama sordum dogal oldugunu soyledi. 2.5 aydir kullaniyorum ve isinma azalmaya basladi. Her telefon isinir bazilari daha fazla bazilari daha az ama hepsi isinir ben konu olarak bu forumda o konuyu actim ve islemciden oldugunu soylediler. Androidde note 3 isinma problemi arayin bulursunuz. Oradaki yorumlari bir okuyun. Sarz tuketimi ne kadar kullandiginiza bagli cok kullanirsaniz hemen bitiyor. En sevdigim yanı nedenini bilmiyorum ama sarz % 2, 10 dk sonra bi bakiyorsunuz % 5. Kisaca sarz ne kadar kullandiginiza bagli.

Haklısınız iphone bile bazen elimi yakacak kadar ısınıyor şarjda iken de bu durum aynı.Umarım kazasız belasız uzun süre kullanırım bu telefonu istediğim budur sonuçta az bi para verilip alınlar ürünler değil.Yazılanlardan anladığım kadar gönül rahatlığı ile alınacak telefon gibi gözüküyor.

Estağfirullah kardeş. :)

Gece çekimleri Nokia Lumia kadar kaliteli değil ama ideal seviyede flash ile gayet güzel fotoğraflar çıkıyor.

Isınma problemi her zaman olmuyor ama ben 7/24 oyun oynarım derseniz biraz ısınıyor, (kamera kısmı) ama, aman elim yandı gibisinden değil. Daha önce HTC One X kullanıyordum, yumurta koysan pişerdi o derece ısınıyordu. :D (Ona bakarak kıyasladım.)

Şarjım işte iken orta/düşük seviye oyun oynama müzik dinleme mail vs gibi kullanıma bağlı olarak 1 günü çıkarıyor. (Senkranizasyon ve Wi fi hep açık)

Oyun oynarsan 1 günü tam olarak çıkarmayabilir ama, oynadığın oyunda önemli GTA Vice City gibi grafik ve işlemciyi zorlayan oyunlarda daha da az.

Sağlamlık konusunda çok kötü Samsung, sanki iç mimariyi yaptıran mühendislere bırakmışlar gibi boyuna plastik çıkıyor. :D Telefonun şimdiden hayırlı olsun alınca 2m kılıf bile olsa bir kılıf kullan. :)

Benimkisinden çıkmadı alır almaz gittim kılıf aldım. Onu da 2 3 defa başka kılıf takmak için çıkardım, en son çıkardığımda kılıf içinde kalan kısmı yeni gibi duruyordu. Açıkta kalanlar çok az solmuş. :) Kenarların soyulmasını önlemek çok zor ama kılıftan hiç çıkarmazsan belki o korur. Bu arada sıcaklığa dayanıklı olmadığından kenarları atıyor olabilir güneş altında vs tutmamak lazım, öyle düşünüyorum ben. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı