Samsung Note 3 şarjı hızlı bitiyor

ilhanmis

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ekran kartı: 1050 Ti.

işlemci: Intel i3 10105F

RAM: 16 GB.

güç kaynağı: 600 watt.

depolama: 1 TB HDD, 256 GB SSD.

anakart: MSI PRO H410M-B
3 tane batarya degistirdim hala sarji cok hizli bitiyor. Ne yapmaliyim?

Senin durumuna benzer bir durum yaşadım Samsung S3 Neo telefonumun şarjı çok çabuk bitiyordu. İlk aldığımda test etmiştim 7 saat 33 dk kesintisiz video izleten telefon batarya degismeme rağmen 5 saat olmadan şarjı bitiyordu. Bataryada sorun vardir diye 0 aldığım bataryayi tekrar değiştim. Ama sonuç degişmedi bu arada yazdıklarım sene 2020 de geciyor telefon o zaman 5 senedir bendeydi ilk sahibi bendim. Telefoncu tanıdığım vardı ona sordum dediği şey şuydu devre yorulması dediğimiz bir olay var. Devreler zamanla akım gece gece eskiyor eskiyen devreler daha çok güç çekiyor sorun sende değil yıllardır kullandığın telefonun devleri çok yorulmuş buna yapacak bir sey yok demişti. Sonra yeni telefon almıştım. Sende de aynı şey olabilir.

Galiba bir şey yapamazsınız, cihaz çok eski güncel işlemlerde zorlanıp daha fazla donanımı zorluyor olabilir.

Senin durumuna benzer bir durum yaşadım Samsung S3 Neo telefonumun şarjı çok çabuk bitiyordu. İlk aldığımda test etmiştim 7 saat 33 dk kesintisiz video izleten telefon batarya degismeme rağmen 5 saat olmadan şarjı bitiyordu. Bataryada sorun vardir diye 0 aldığım bataryayi tekrar değiştim. Ama sonuç degişmedi bu arada yazdıklarım sene 2020 de geciyor telefon o zaman 5 senedir bendeydi ilk sahibi bendim. Telefoncu tanıdığım vardı ona sordum dediği şey şuydu devre yorulması dediğimiz bir olay var. Devreler zamanla akım gece gece eskiyor eskiyen devreler daha çok güç çekiyor sorun sende değil yıllardır kullandığın telefonun devleri çok yorulmuş buna yapacak bir şey yok demişti. Sonra yeni telefon almıştım. Sende de aynı şey olabilir.

Hocam birakin 5 saati 30 dakika olmadan bitiyor.

Galiba bir şey yapamazsınız, cihaz çok eski güncel işlemlerde zorlanıp daha fazla donanımı zorluyor olabilir.

Sanirim.

Cihazı değiştirmen gerekiyor.

Hocam zaten 2. telefon olarak 50 liraya almistim ya.

Hocam birakin 5 saati 30 dakika olmadan bitiyor.

Sanirim.

Hocam zaten 2. telefon olarak 50 liraya almistim ya.
30 dakikada bir anormali var bu kadarda kötü olmasının imkanı yok, bir yerinde bi akım çeken sorunlu parça falan olması lazım imkansız normal şartlarda bu denli kullanım (veya aldığınız pillerin iyi olduğundan emin olun).

30 dakikada bir anormali var bu kadar da kötü olmasının imkanı yok, bir yerinde bir akım çeken sorunlu parça falan olması lazım imkansız normal şartlarda bu denli kullanım (veya aldığınız pillerin iyi olduğundan emin olun).

Hocam vallahi 2 tanesini 30 liraya Çin'den aldim digeri zaten telefonla gelmisti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı