Samsung Note 4'den iPhone 8'e Geçmek

Alptuğ Salman

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, şu an Note 4 kullanıcısıyım, sizce iPhone 7 Plus'a mı geçmeliyim yoksa iPhone 8'e mi geçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Iphone 7 Plus ile Iphone 8 aynı fiyat aralığında bu durumda Iphone 8 alman çok daha doğru olur. İşlemci gücü olarak arada 2 kat performans farkı var, GPU tarafında da %30 yine Iphone 8 daha hızlı. 7 Plus modelinin artıları ise batarya, ekran çözünürlüğü ve RAM.

Note 8 modelinin ön sipariş fiyatı aşırı derece pahalıydı, şu an Ak akçe sitesinde Türkiye garantili modeli 4000 TL bu fiyat biraz daha makul kesinlikle, paralel ithalat garantili olanların fiyatları daha da düşecektir. Eğer 5000 TL olsaydı Note 8 önermezdim daha ucuz olan Iphone 8 modellerini önerirdim. Bu durumda fiyatlar aşağı çekildiği için Note 8 fiyat olarak daha avantajlı duruma geldi.

Almadan önce En ucuz Apple iPhone 8 64GB Cep Telefonu fiyatını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu
3850TL, 64GB iPhone 8. Bu fiyatın daha aşağısına bulabileceğini zannetmiyorum.
Almadan önce En ucuz Samsung Galaxy Note 8 Cep Telefonu fiyatını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu
4000TL, Türkiye Garantili Note 8. Bu fiyatın daha aşağısına bulabileceğini zannetmiyorum.

Gelelim tavsiyeme,
Eğer Note serisi bir kullanıcıysan ve kalemin ciddi bir şekilde durum kurtarıcı olarak görüp kullanıyorsan bu sektörde devam etmen gereken tek cihaz nesli: Note ailesidir.
Eğer kalemi kullanmıyor, Sosyal medya dışında çok takılmıyor, multi-tasking yapmıyor yani telefonu sırf havam olsun diye alıyorsan: iEkosistemi senin için biçilmiş kaftan.

Ama Note zevkini almak birinin Note serisini kolay kolay değişebileceğini zannetmiyorum.

7 Plus modeli ile Iphone 8 modelinin de fiyatı aynı. Note 8 yerine de S8 serisi almakta daha doğru fiyat olarak daha avantajlı.
Note serisinin özelliklerini kullanan birisi kolay kolay başka bir seriye geçiş yapamaz, bu ister S8 olsun, ister iP8 veya başka bir cihaz. Bu serinin verdiği rahatlık ve çoklu çalışma koşulu başka hiçbir cihazda yok.

@SypeR Orası doğru, yalnız hiç kalemini kullanmayan kişilerde oldukça fazla. Multitasking işlerinde daima ön plana çıkan bir seri. S8 alınabilir demenin nedeni aynı donanım ve performansı yakalamak isteyenlerin tercihi olabilir. Hem kalem özellikleri, hem RAM, hem de çift kamera tarafında zaten S8 modellerinin önünde bir cihaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı