Tostos mu? Hayatında hiç kullandın mı diye sorarlar adama. Hala çatır çatır kullanıyorum Note 4'ümü, o dediğin Ferrarilerden de önce kameramı açıp, resmimi çekip, arkadaşıma yolluyorum. Ani bir durumda kalemimi çıkartıp lak diye not alıp kaydediyorum. Aynı anda hem WiFi hem de LTE üzerinden indirme de yapabiliyorum.Tostosdan inip Ferrariye binmek gibi bişey diyim sana sen anla.
Android kullandım ben ne olduğunu biliyorum bana anlatma yani IPhone'da yakaladığın hızı hiç bir zaman android'de yakalayamazsın inceleme videolarını İNCELE lütfen.Tostos mu? Hayatında hiç kullandın mı diye sorarlar adama. Hala çatır çatır kullanıyorum Note 4'ümü, o dediğin Ferrarilerden de önce kameramı açıp, resmimi çekip, arkadaşıma yolluyorum. Ani bir durumda kalemimi çıkartıp lak diye not alıp kaydediyorum. Aynı anda hem WiFi hem de LTE üzerinden indirme de yapabiliyorum.
Ha birde o Tostos dediğin elemanda Ferrari'nden daha güçlü DAC bulunuyor. Bil istedim.![]()
Speed Test ile günlük kullanım arasında ciddi farklar vardır. Denedim de konuşuyorum. Dene bakayım ekran kilitliyken iP7 mi önce açıyor Kamerayı yoksa Note 4 mü? iP7 daha Kamera simgesini çekerken ben fotoğrafı çekip paylaşım ekranına geçiyorum. Bi' tarafımızdan uydurmuyoruz herhalde.IPhone'da yakaladığın hızı
Kullanamamışsın demek ki. Nasıl kullanman gerektiğini bilmediğin için.... Ek olarak iSistemin Market ve Basit insanlar için Basit olmasının ötesinin hiçbir avantajı yok başka sistemlere karşı.Android kullandım ben ne olduğunu biliyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.