Samsung Note 4'den iPhone 8'e Geçmek

Tostosdan inip Ferrariye binmek gibi bişey diyim sana sen anla.
Tostos mu? Hayatında hiç kullandın mı diye sorarlar adama. Hala çatır çatır kullanıyorum Note 4'ümü, o dediğin Ferrarilerden de önce kameramı açıp, resmimi çekip, arkadaşıma yolluyorum. Ani bir durumda kalemimi çıkartıp lak diye not alıp kaydediyorum. Aynı anda hem WiFi hem de LTE üzerinden indirme de yapabiliyorum.

Ha birde o Tostos dediğin elemanda Ferrari'nden daha güçlü DAC bulunuyor. Bil istedim. ;)

Tostos mu? Hayatında hiç kullandın mı diye sorarlar adama. Hala çatır çatır kullanıyorum Note 4'ümü, o dediğin Ferrarilerden de önce kameramı açıp, resmimi çekip, arkadaşıma yolluyorum. Ani bir durumda kalemimi çıkartıp lak diye not alıp kaydediyorum. Aynı anda hem WiFi hem de LTE üzerinden indirme de yapabiliyorum.

Ha birde o Tostos dediğin elemanda Ferrari'nden daha güçlü DAC bulunuyor. Bil istedim. ;)
Android kullandım ben ne olduğunu biliyorum bana anlatma yani IPhone'da yakaladığın hızı hiç bir zaman android'de yakalayamazsın inceleme videolarını İNCELE lütfen.

IPhone'da yakaladığın hızı
Speed Test ile günlük kullanım arasında ciddi farklar vardır. Denedim de konuşuyorum. Dene bakayım ekran kilitliyken iP7 mi önce açıyor Kamerayı yoksa Note 4 mü? iP7 daha Kamera simgesini çekerken ben fotoğrafı çekip paylaşım ekranına geçiyorum. Bi' tarafımızdan uydurmuyoruz herhalde.
Android kullandım ben ne olduğunu biliyorum
Kullanamamışsın demek ki. Nasıl kullanman gerektiğini bilmediğin için.... Ek olarak iSistemin Market ve Basit insanlar için Basit olmasının ötesinin hiçbir avantajı yok başka sistemlere karşı.

Hiçbir şey bildiğin yok, işiniz gücünüz fanlık yapmak başka da bir amacınız yok. Bilgisi olmayıp kalıplaşmış safsatalar ortaya atıp Android sistemini kötülemekten başka amacınız yok. Iphone 6 serisini S7 serisinden daha iyi olduğunu iddaa eden bir kişinin sözleri ciddiye alınmaz, Android pişmanlık diyen biri art niyetlidir, ön yargılıdır bu kadar basit. Sözlerine dikkat edeceksin burada sitenin emektar üyelerinden birine karmaşık insanlar diyerek aşağılayamazsın, adam akıllı yorum yapın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı