Samsung Note 4'den iPhone 8'e Geçmek

Android kullandım dediği, S3 veya herhangi bir başka eski android telefondur. Söyle bana, S6 Edge, S7-S8 veya Mi 6 yada herhangi bir amiral gemisi diye anılan android kullandın mı? Haklısın, 36 ay taksitle aldığın telefonla hava atmak senin de hakkın (!)

Android kullandım dediği, S3 veya herhangi bir başka eski android telefondur. Söyle bana, S6 Edge, S7-S8 veya Mi 6 yada herhangi bir amiral gemisi diye anılan android kullandın mı? Haklısın, 36 ay taksitle aldığın telefonla hava atmak senin de hakkın (!)
S5 sonrası Samsung cihazları kendini geliştirdi fazlasıyla. Stabilite sorunları gayet azdı S5 Mini modelinde. Bizzat deneyimledim. Şu anda elimde S5 Mini olsa hala kullanırım (küçük ekran olduğundan tabii).

Siz KARMAŞIK İNSANLAR karmaşık andorid sistemini kullanmaya devam edin.
Evet, karmaşık olmak gurur duyulabilecek bir şeydir, zira kimseye benzemez, koyun gibi güdülemez. Karşındaki kişiyi okumayı gerektirir ki o da belli bir veritabanı gerektirir. O da onlarda olmadığı için yönlendirdiklerini sanırlar sadece. :)

Anlayabileceğin şekle düşüreyim. Herkes basit bir yapıda yazılmış yapay zeka kodunu okuyabilir ve anlamlandırabilir. Fakat iş karmaşıklaşmaya başladığında sadece bakarsın, hiçbir şey anlayamaz. Ki buradan senin de daha Android'i bile yazarken beceremediğini gördüğümüze göre Android'i karmaşık gördüğünü yani ANLAYAMADIĞINI görüyoruz. Sonuçta atalarımız boşuna söylememiş: "Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş".

@BERWAR @Maybach Boşuna vakit öldürmeye gerek yok bazılarına laf anlatacağız diye. Bırakın güdülmeye devam edilsinler. Sonuçta bu memlekete koyunda lazım, kuzu da. :)

@SypeR Sana karmaşık diyen kişi Apple fanı, başka bir konuda Iphone 6 modelinden S7 Edge modeline geçilir mi diye biri konu açmış bu fan orada bile Android'e geçme Android pişmanlıktır diyen bir fan. Kaç nesil önceki telefonu bile körü körüne savunup Android pişmanlıktır diyenin amacı belli zaten. Bu tiplerle uğraşmaya değmez.

Katılıyorum size, Android'e geçmeyin diyenler bir bilgi sahibi değil. Apple fanları bunlar ben 3 yıl Android telefon kullandım android'de özgürsün ios insanı sıkıyor ama zamanlar alışılıyor. Şu anda iphone 7 kullanıyorum aldığıma pişman değilim. Apple fanı'da değilim. Şu bir gerçek ki Samsung S serileri apple kıyasla hep öndeler ekran ,tasarım ,kamera ve pil olarak. Not serisi zaten bam başka birşey. Bunlar her zaman Samsungu yerin dibine vurmaya çalışacaklar. S7 karşısın'da İphone 6'yı savunuyor bunlar neyin kafası anlamadım.

Son düzenleme:
Biri armut biri elma ikisi bambaşka platformlar. Bu arada Apple firmasına ve IOS ekosistemine karşı bir ön yargısız falan yok iki sistemin kendilerine göre avantajları var. Burada söz konusu olan bir firmayı her ne olursa olsun körü körüne savunan bilgisiz kişilere karşı tepkiliyiz biz. Android pişmanlık demek art niyetli bir yaklaşımdır, aynı şekilde IOS pişmanlıktır demekte böyle bir yaklaşımdır. Bugün sırf marka algısı yüzünden Apple alıp firmayı boş boş savunan insanlara karşı delirmemek elde değil. Bu tip insanlar bilgisiz olduğu kadar saygıdan da yoksun insanlar.

Evet, karmaşık olmak gurur duyulabilecek bir şeydir, zira kimseye benzemez, koyun gibi güdülemez. Karşındaki kişiyi okumayı gerektirir ki o da belli bir veritabanı gerektirir. O da onlarda olmadığı için yönlendirdiklerini sanırlar sadece. :)

Anlayabileceğin şekle düşüreyim. Herkes basit bir yapıda yazılmış yapay zeka kodunu okuyabilir ve anlamlandırabilir. Fakat iş karmaşıklaşmaya başladığında sadece bakarsın, hiçbir şey anlayamaz. Ki buradan senin de daha Android'i bile yazarken beceremediğini gördüğümüze göre Android'i karmaşık gördüğünü yani ANLAYAMADIĞINI görüyoruz. Sonuçta atalarımız boşuna söylememiş: "Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş".

@BERWAR @Maybach Boşuna vakit öldürmeye gerek yok bazılarına laf anlatacağız diye. Bırakın güdülmeye devam edilsinler. Sonuçta bu memlekete koyunda lazım, kuzu da. :)
Aynen ulaşamadığı ciğeri mundar dermiş. Herkesin ulaşabildiği ANDROID ve ANDROID'e kıyasla daha az rastlanan IPhone kimin daha az ulaşıldığı belli. Kelime hatalarına da bu kadar takılma kelime hatalarıyla insanları becerilerini yargılama kabiliyetlerini ölçme. Ben "andorid" yazınca sen "android" olduğunu anlayabildiğine göre sıkıntı yok.

Asıl konumuza geri dönersek android işletim sistemine bir lafım yok android kullananlarada bir lafım yok ama bunu sadece ben söylemiyorum sistemleri inceleyenlerde söylüyor 1 haftalığına telefon değişip karşılaştırma yapanların videolarınada bak istersen android kullanıcısı bile diyor akıcılık üst düzeyde diyor ama kısıtlamalar var diyor (senin dediğin gibi). Android kullanan IPhone kullanıcısıda o akıcılığı kaybettiğini uygulamalar arası geçişlerin biraz yavaş olduğunu söylüyor. Android işletiminin IOS seviyesine çıkabilmesi için çok yolu var.

Kısacası herkes burda kendi fikirlerini söylüyor.Sen android fikrini savunuyorsun ben ios fikrini savunuyorum sonuçta kararı verecek olan kişi bu konuyu açan kişi insanları aşağılamadan fikirlerimizi beyan edelim.

SDN sitesini örnek göstermek bile ayrı bir ironi. Kimsenin IOS'un akıcılığına laf attığı falan yok. Android pişmanlıktır demenin hiçbir izahı yok. Herkesin ulaşamadığı bir cihazmış Iphone diyor. Iphone 10000 TL fiyatına da telefon satta yine almaya çalışırsınız siz ne de olsa Iphone. Körü körüne utanmadan Apple firmasının fiyat politikasını eleştirmek yerine çıkıp Iphone herkesin ulaşamadığı modeller demekle kendini komik duruma düşürüyorsun.

@SypeR arkadaşımızın dediği gibi genellikle havam olsun diye alınıyor iPhone modelleri fakat kullanacak kişi havam olsun diye almıyorsa iki seçenek var : ya donanımsal özelliklerinden dolayı alan ya da akıllı telefon kullanmayı bilmeyen, tarayıcısı olan sade bir store'u olsun isteyen kişidir.

Konu sahibi arkadaşın kendi göz zevkine ve kullanımına hitap eden modeli almasını öneririm zira ikisi de gayet iyi telefonlar kullanıcısına göre.

Ben bu zamana kadar Android kullandığımdan merak ettiğim için iPhone 8 modelini aldım donanımsal özellikleri için, Android'teki rahatlığı bulamadım. Bir daha iOS alır mısınız diye sorarsanız almam.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı